Céges laptop beszerzés – mire figyelj!

A céges laptopot bár legsűrűbben az IT szerzi be, sok esetben a munkavállaló szabad kezet kap annak kiválasztásában. Hiszen specifikusan a saját munkájához jobban meg tudja határozni az igényeihez igazítva a tökéletes notebookot.

1. Mire kell figyelni a céges laptop beszerzésénél?

Műszaki követelmények

Sok esetben a vállalati struktúrához való csatlakozás igényeit is szem előtt kell tartani. Léteznek olyan cégek, ahol kifejezetten Windows rendszerre optimalizáltak mindent, de olyanok is, ahol iOS és MacOS eszközök élveznek előnyt, így akár már erre is gondolni kell a vásárlás előtt.

Fontos előre tekinteni a jövőre is, hogy minél tovább használható legyen egy laptop, a támogatottsága hosszútávon megoldott legyen, és hogy az esetlegesen tervezett céges fejlesztéseknek és szoftverhasználatnak is megfeleljen a készülék.

Költséghatékonyság

Természetesen céges laptop vásárlása esetén is van egy maximum budget, amit felhasználhatunk, hiszen nem mondhatjuk, hogy egy 1,2 M Ft értékű laptopot szeretnék, ha a keret csak 500e Ft. Érdemes a legjobb ár/érték arányút választani, persze a fentiek figyelembevételével. Ha esetleg a tökéletes választás mégis a kereten felül van, próbáljuk érvekkel alátámasztani és beszélni a megfelelő személlyel, aki engedhet a kicsit többet költeni, mint a keret.

Az esetleg keletkező költségeket hosszútávon is érdemes szem előtt tartani, hiszen a karbantartási és javítási munkák árai is nyomós érvet jelenthetnek egy akár drágább munkahelyi laptop kiválasztásánál.

Szolgáltató választás

Fontos, hogy olyan helyről vásároljon a cég, ahol a választott márka hivatalos garanciális feltételei adottak és a megfelelő támogatás nyújtását is vállalják. Az sem utolsó szempont, ha egy gyors és megbízható szállítóval dolgoznak.

Miért érdemes a notebook.hu-t választani?

Gyors ajánlatkészítés és szállítás

Az ajánlatkérésekre gyorsan reagál a notebook.hu és precízen, minden igényt kielégítve próbálja teljesíteni a szükséges feltételeket. A hatalmas raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb esetben minimális a várakozási idő. A szállítási képesség is gyors, megbízható, ráadásul 100.000 Ft felett ingyenes.

Mennyiségi kedvezmények

Az ügyfelek mennyiségi kedvezményt is kapnak, így amennyiben több eszközt vásárolnak egyszerre, azzal további megtakarításokat érhetnek el, vagyis pénzt spórolhatnak a cégnek, ami fontos szempont minden cégvezető számára.

Finanszírozási lehetőségek

Rengeteg fizetési megoldással kalkulálhatnak a nálunk vásárló cégek, hiszen akár részletekben történő fizetést, de ezen felül lízing és eszközbérlést is tudunk biztosítani számukra. Ügyfeleink számára rugalmas fizetési feltételeket és megbízható szolgáltatásokat nyújtunk.

Egyedi Apple flotta és hatalmas termékkészlet

Hivatalos Apple forgalmazóként széleskörű Apple termékpalettával rendelkezünk, legyen szó iPhone okostelefonokról vagy akár MacBookokról, esetleg egyedi konfigurációjó komplett Apple flottáról, ahol DEP program segítségével egyedi konfigurálási lehetőségeket biztosítunk és akár távolról is beüzemelthetők, elvégezhetők a céges biztonsági beállítások, feltelepíthetővé válnak szoftverek.

Hatalmas saját notebook, mobiltelefon és Apple árukészlet

Árukészletünk hatalmas, csak Budapesten 6 üzlettel rendelkezünk, míg vidéken is elérhetők vagyunk az ország 4 távoli pontján, Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Győrben. A legtöbb esetben várni sem kell a termékbeszerzésekre, mert árukészéletünkből képesek vagyunk kiszolgálni az igényeket 1-2 munkanapon belül.

Konklúzió

A notebook.hu kifejezetten jó választás céges laptopok, céges telefonok és egyéb eszközök beszerzésére. A rugalmas fizetési feltételek, gyors és precíz kiszolgálás, mennyiségi kedvezmények mind-mind olyan pluszt jelentenek, ami miatt érdemes a notebook.hu -nál vásárolni.

Amennyiben Te vagy céged éppen egy vagy több céges laptop vagy egyéb eszköz beszerzését tervezed, tedd próbára a notebook.hu -t és kérj tőlük ajánlatot. Legyél kiemelt céges partnerünk!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.