Kezdőlap / Cikkek / 3 legjobb laptop tartó [2021] – Segítünk választani!

3 legjobb laptop tartó [2021] – Segítünk választani!

3 legjobb laptop tartó

  1. NewStar NSLS100 – A legjobb csúcskategóriás laptop tartó
  2. HAMA CARBONLOOK 18.4 – Olcsó laptop tartók közül a legjobb
  3. BlackBird BH1148 – A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező laptop tartó

NewStar NSLS100

Notebook vagy tablet számára a tökéletes tartóállványt tervezték meg a NewStar NSLS100 fejlesztői. Ez az asztali laptop állvány 10-17″ laptop vagy tablet tökéletes szögbe állítására alkalmas. Ha már nincs rá szükség, könnyedén összecsukhatod. Akármilyen pozíció állítható. Praktikus és kényelmes a szabadon választható szögbeállítás miatt.

HAMA CARBONLOOK 18.4

A HAMA Carbon Look 18.4 neve is mutatja, maximum 18,4″ méretű laptop számára nyújt tökéletes támaszt. Asztali használat esetén biztosít kényelmes munkakörülményeket, ölbe venni vagy ágyban használni nem igazán javasolt. Ferde szögben emeli meg a laptopot, miközben optimális szellőzést biztosít a készülék számára passzív módon. Az alsó élen a biztonságos elhelyezkedés biztosítására csúszásgátló gumibetétek találhatóak.

BlackBird BH1148

Ha jó ár/érték arányú notebook állványra vágysz, a BlackBird BH1148 neked lett megálmodva. Picire összecsukható, praktikus és 15,6″-ig tökéletes támaszt nyújt ketyeréidnek, akár notebook, akár tablet legyen az. A dőlésszöge 8 fokozatban állítható, a gumírozott részek gondoskodnak a stabil tartásról. Szélessége is állítható akár 7″ mérettől egészen 15,6″-ig.

Notebook állványok

A notebook állványok elsősorban az asztali használatot könnyítik meg, hogy ne csak a kijelzőt, hanem a billentyűzetet is kényelmes szögbe állíthassuk használat közben. Ezek az állványok elsősorban asztali használatra születtek, nem szerencsés ölbe venni, arra inkább a laptop hűtők valók.

Ölbe vehető laptop tartók

Az ölbe vehető laptop tartók, mint azt említettem, inkább laptop hűtők és nem a tökéletes szöget hivatottak tartani ölbe véve, hanem a notebook hűtéséért felelnek. Annak is van egy kisebb dőlésszöge, megemeli a notebookot, de nem olyan szabadon és sokrétűen állítható, mint asztali testvérei.

Laptop tartó ágyba?

Laptop tartót nem viszünk ágyba, laptop hűtőt viszont már igen. Miért is fontos, hogy ne a takaróra rakjuk a laptopot miközben ágyból használjuk? A textília könnyen eltakarja a szellőzőnyílásokat, amelyek csak merev, sík felületen tudják rendesen ellátni feladatukat. Ezért érdemes notebook hűtőt használni, akár az ágyban is. Erről a 3 legjobb laptop hűtő cikkünkben részletesebben is írunk.

Laptop tartó hátizsákok

Laptop tartó hátizsákot is be tudunk szerezni a notebook.hu webáruházban és üzleteiben, amiben könnyedén magunkkal vihetjük kedvenc munkaeszközünket vagy játékszerünket. Erre több méretű és kinézetű hátizsákot találhatunk, korábban össze is szedtük a legjobbakat az 5 legjobb laptop hátizsák cikkünkben.

Laptop hűtők

Mint kiderült a laptop hűtők közeli rokonságban vannak a laptop tartókkal, laptop állványokkal, viszont teljesen más szerepet látnak el. Az asztali laptop tartókkal ellentétben akár ölben, ágyban is használhatóak, nincs akkora dőlésszög állításra lehetőség ,és egy vagy több hűtőventilátorral is rendelkeznek. Íme néhány kedvenc laptop hűtő:

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Villanyszámla csökkentése az új rezsi tükrében

Nem csak a környezetünk, hanem a pénztárcánk szempontjából sem mindegy, hogy mennyi villanyt, vizet és …