Kezdőlap / Cikkek / TOP5 szimulátor, amire nehéz szavakat találni

TOP5 szimulátor, amire nehéz szavakat találni

Július 1-én debütált a Pigeon Simulator trailere a legnépszerűbb videómegosztó portálon és egyből… nos nagy ismertségre tett szert. A játék, amiben – egy igazán aktiv emésztő rendszerrel rendelkező – galambbal tehetjük tönkre üzletemberek életét, megihletett minket és összegyűjtöttünk pár olyan szimulátort, amiben olyan szerepekbe kerülhetünk, amire… talán sosem vágytunk igazán.

I’am Bread – Kenyér szimulátor

Milyen lehet egy kenyér számára a vajas felével a padlóra esni? Nos, erre is választ kaphatunk, de arra is, hogy a kenyerek életében miért a pirító jelenti a mennybemenetelt. A legdurvább az, hogy az I’am Breadbe még némi történetet is sikerült tuszkolni, ami a furcsa irányítással együtt akár komolyan be is tudja szippantani a játékost.

Goat Simulator – A “mi a fene ez?”-szimulátorok ősatyja

Ördögi kecskék leptek el egy ártatlan amerikai városkát és tették tönkre az ott lakók életét. Furcsán hangzik? Igen. Szeretnél részese lenni a kecskék ámokfutásának? Nem kérdés. Tapadj a nyelveddel bármire, ránts magaddal járókelőket, vagy öklelj fel autókat… na meg használd a különleges kecskék, különleges képességeit. Most furcsán nézel. Tudom, én is így voltam vele. 

Fly Killer Simulator – Ha nem utálod eléggé a zümmögőket, akkor majd most!

Megvan az a hang, amit nyár éjjelente hallasz, amikor egy légy, vagy szúnyog körülötted repked? Remélem már hallod is magadban, mert az talán megfelelő szintre pörgetheti az adrenalinszinted, ami a repülő ideglelések elpusztitásához kell. Szeretnél tehát szabadidődben rovarokra vadászni? A Fly Killer Simulator lehetővé teszi ezt, egy virtuális valóság szemüveg segítségével… hogy még életszerűbb legyen az egész. Ja és nem csak légycsapót kapsz, de egy nagy flaska rovarirtó szert is!

Mother Simulator – Nem ezzel reklámozzák majd az anyaságot

Bár a szülői létnek van egyfajta “kegyetlen valósága”, annyira csak kevés program épitett a gyereknevelésből jövő feszültségre, mint a Mother Simulator. Egy angol nyelvű kritika konkrétan pszichológiai horrorokhoz hasonlította, ahol a cumik vadászata és a főszereplő lelkiállapotának egyben tartása olyan kihívás, amivel talán csak a Dark Souls-széria vetekedhet. Elvetemült helyzetek sora kisér majd a “sztori módban”, amibe megfelelő betekintést nyújt majd az alábbi előzetes:

Robotvacuum Simulator – A robotporszívó különös élete

Milyen nehézségekbe ütközhet egy robotporszívó a hétköznapokban? Igazából, ez a kérdés egyszerre leírja a játék mechanizmusát, történetét és a valósághoz való kötődését is. 

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Törött kijelző | Félünk tőle, de nem teszünk ellene

A Huawei 10 országban – köztük hazánkban – végzett felmérésben arra kerestek választ, hogy tulajdonosaik …