Kezdőlap / Cikkek / TOP Tech kütyük, amiket megvehetsz még a Karácsonyi rohanásban

TOP Tech kütyük, amiket megvehetsz még a Karácsonyi rohanásban

Az abszolút last minute-vásárlás időszakába léptünk, a számláló már hihetetlen sebességgel pörög december 24. napja felé és még hiányzik valami a fa alól? Megvan már a nagyobb ajándék, de úgy érzed, hogy kellene valamilyen kiegészítő eszköz még mellé? Listázunk neked pár „kütyüt”, ami nem csak jól mutat majd a karácsonyfa alatt, de rendkívül hasznos is lehet a hétköznapokban.

ASUS Zen Powerbank

Erőre mindig szükség van! Annyi mobilis eszközt hordunk magunknál, hogy egy powerbank szinte kötelező kiegészítő lehet mindenki számára. Különböző „méretben” és színben kapható, a használó igényeire szabva. Elég széles a kínálatunk powerbank-ekből, így biztos mindenki megtalálja a neki tetszőt, de első körben egy alap ASUS Zen-t ajánlunk, 10050 mAh-s kapacitással, microUSB és USB kimenettel.

SAMSONITE Airglow Notebook tok

Ha rossz ránézni arra, hogy egy ismerősünk csak úgy magában vágja be notebookját egy oldaltáskába, akkor itt az idő, hogy hősként viselkedjünk. Akár a Samsonite Airglow tokját, akár más notebook tokokat átböngészve megtalálhatjuk a számunkra, vagy az ajándékozott számára legtetszetősebb méretű és stílusú modellt. Figyeljünk oda az ártatlan gépekre és mutassuk meg, hogy nem minden hős visel köpenyt… de az ép notebook visel tokot.

MAXTOR 2.5″ HDD USB 3.0 500GB mobil háttértár

Milyen gyakran mentjük el adatainkat, képeinket, videóinkat kedvenc eszközeinkre? Naponta. Nem árt, ha van egy extra tároló kapacitást biztosítani tudó eszköz a háztartásban, ami akár elsődleges tárhelyként, akár a biztonsági másolatoknak szolgálhat tárhellyel vagy épp egy mobilis munkaeszköz lenne, amin szállíthatjuk a nagyobb fájlokat (pl. videósként a felvételeket, nagyobb programokat, stb.). Az 500 GB-os Maxtor már kellően nagy erre, ha pedig emelnénk a tétet, akkor van ám 1 terrás változat is!

HP ROAR MINI 1.0 BLUETOOTH Hangszóró

A tavalyi év egyik legnépszerűbb ajándéka volt a Bluetooth-hangszóró. A HP Roar Minije nem csak jól szól, de elegáns is, így egyfajta „lakásdekor” ajándékként is szolgálhat. 2.5W-s teljesítményével és belső akkujával jó szolgálatot tesz majd baráti összejöveteleken, vagy csak az átlagos téli estéken, amikor egy jó forralt bor mellett valami kellemes zenét hallgatnánk (az All I want for Christmas helyett).

HUAWEI 360 PANORÁMA Kamera

Egy különlegesebb ajándék, főleg a különleges fotós és videós kiegészítők kedvelőinek. A Huawei 360 Panoráma kamerával rendkívül izgalmas álló- és mozgóképeket lőhetünk, utóbbit például FullHD felbontásban. A két oldali, nagy látószögű lencsével felszerelt eszköz tökéletesen alkalmazható nem Huawei telefonokra is, a lényeg annyi, hogy letöltsük a Huawei 360 alkalmazást, valamint az adott okostelefon rendelkezzen USB-C porttal. Az eszköz, aminek egyszerre lőhetünk egy szelfit egy tájképpel és nézhetünk körbe egy csarnokba, egyetlen kattintással.

Természetesen nem csak az apróbb eszközökre gondoltunk, mint karácsonyi ajándék, a nagyobbakat viszont már videóban gyűjtöttük össze. Hogy az office notebook kategóriában a HP 250 mellé mi fért be, hogy melyik gamer notebookokat ajánljuk, az is kiderül, illetve az is, hogy a telefon piacon a Samsung S9 mellé melyik csúcs mobil fért be, s hogy a PS4-Xbox One csatában mi dönthet az egyik és másik oldal javára.

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Harry Potter: Wizards Unite | Már a varázslóként is bóklászhatunk a körúton!

Pár napja már hazánkban is játszható a Pokemon Go-val óriásit robbantó Niantic csapatának legújabb játéka, …

%d blogger ezt szereti: