Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés szeptemberben

Top 5 játék megjelenés szeptemberben

A 2020. szeptembere is izgalmas játék felhozatalt tartogat számunkra, összeszedtük nektek az 5 legizgalmasabbat közülük!

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning [PC, PS4, XBO] – 2020.09.08.

A Kingdoms of Amalur felújított válozata végre megjelent, de nem csak a grafikát, hanem a játékmenetet is felturbózták a THQ Nordic műhelyében. Sőt, már a Fatesworn küldetéslemez is elkészült, amit a Collectors edition mellé adnak is.

Inertial Drift [PC, PS4, XBO, Switch] – 2020.09.11.

Egy igazi driftelős autóverseny, ahol rettentő hangulatos grafikával megáldott látványvilágban nyomhatjuk tövig a gázt. A játék során lesz 4 játékmód, a Practice gyakorláshoz, Race a versenyhez, valamint Endurance az egyedüli időmérésekhez.

Crysis Remastered [PC, PS4, XBO] – 2020.09.18.

Ki ne emlékezne a Crytek egyik legcsodálatosabb grafikával rendelkező, legizgalmasabb játékára, amiben egy extrém nanoruházatnak köszönhetően gyorsak, erősek vagy akár láthatalanok is lehettünk a küldetések során. Most bizony itt a remastered, ami elképesztő grafikai tuningot kapott. Nézzétek csak meg a videóban!

The Walking Dead: Onslaught [PC VR, PSVR] – 2020.09.29.

The Walking Dead: Saints and Sinners VR sikere után hamarosan megjelenik az Onslaught, ahol már a sorozat szereplőivel is találkozhatunk. Rettentő jónak tűnik, VR-t felcsapni és irány zombiland!

Baldours Gate 3 [PC, Stadia] – 2020.09.30.

A 2000-ban debütáló sikeres, körökre osztott harcrendszerrel megáldott Baldour’s Gate 2 után 20 évet kellett várnunk a folytatásra. És igen, hamarosan eljön a megjelenés dátuma, hogy ismét belevethessük magunkat abba a csodálatos fantasy világba, ami 20 évvel ezelőtt rabul ejtett minket.

Amíg vársz az új játékokra, nézz szét a notebook.hu játékkínálatában, biztos lesz kedvedre való!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

A nyár utolsó hónapját kell már csak kibírnunk, hogy kezdetét vegye az őszi kánaán, és …