Kezdőlap / Cikkek / Top 5 nélkülözhetetlen addon a WOW Classichoz

Top 5 nélkülözhetetlen addon a WOW Classichoz

A World of Warcraft eredeti verziója lassan több, mint 15 éve állja az idő próbáját, ez pedig sokszor észrevehető a játék különböző belső felületein is. Most – hogy újra az érdeklődés középpontjába került ez a remekmű – tűnik fel igazán a játékosnak, hogy a Blizzard mennyit is fejlesztett az eddigi évek során a WoW második verziójának kiadásával. De mivel minket is elért a Classic-mánia és egy jó darabig nem akarjuk elindítani az újabb változatot, ezért elhoztunk nektek 5 addon-t, (azaz „kiegészítőt”) ami élvezetesebbé és könnyen kezelhetőbbé teszi a játék vanilla verzióját a vállalkozó szellemű kalandorok számára.

Questie

Kétségtelenül az egyik legjobb funkció a modern WoW-ban az, hogy a felvett küldetések látszanak a térképen. Ez a sokszor életmentő funkció azonban a vanilla verzióban nem kapott helyet. De nem kell senkinek sem csüggedni, ugyanis a Questie a megoldás erre a súlyos problémára! Feltelepítését követően megmutatja, hogy hol vannak még felvételre váró quest-jeid, hol tudod leadni a már elkészülteket, sőt azt is, hogy nagyjából merre találod azokat a dolgokat, amiket össze kell gyűjtened a küldetés teljesítéséhez.

VendorPrice

A VendorPrice esetében már a névből is ki lehet találni, hogy mire koncentrál az addon. Bárhol is vagy a térképen, bármilyen messze is a kereskedőktől, ő a shift megnyomását követően kiszámolja és megmutatja, hogy mennyiért tudnád eladni az általad kiválasztott terméket. Így ha a közeli városba megválnál pár cucctól, nem fog meglepetés érni az áruk miatt.

Details! Damage Meter Classic

Ez az addon a WoW újabb verziójában is nagyon népszerű volt, ezért a fejlesztők készítettek egyet a Classicra is. A kiegészítő segítségével mérhető a kiosztott sebzés, esetleg a gyógyítás mértéke egyénileg és a csapaton belül is. Ugyan nem tud annyit, mint az újabb verziója, de mégis hasznos, főleg akkor, ha meg akarod mutatni a csetben, hogy mennyit sebeztél arra a bossra.

OmniCC Classic

Ez az addon az egyik személyes kedvencem. Lényegében annyit tud, hogy miután elhasználtál egy képességet, aminek van töltési ideje kitesz egy kis időzítőt, ami visszaszámol egészen addig, amíg a skillt újra tudod használni. Igen, tényleg ennyire egyszerű kis kiegészítőről van szó, mégis hosszú harcok során életet is menthet.

Deadly Boss Mods

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy addon, ami főként a raidek, dungeon-ok és speciális események támogatásáért jött létre. A program jelez, ha közeledik valami és felajánl egy akciót, amivel mondjuk sikeresen megverheted az adott lényt. Egyelőre sajnos nem mindenhol használható a vanilla verzióban, de a fejlesztők folyamatosan dolgoznak rajta.

A World of Warcraft díszdoboz alapjátékát és a kiegészítőt ide kattintva rendelheted meg.

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

5 számítógépes játék, amivel a mai napig érdemes játszani!

Manapság szinte minden nap találkozunk új, addig nem látott számítástechnikai fejlesztésekkel, konzolokkal és játékokkal. A …