Kezdőlap / Egyéb / Top 5 játékmegjelenés októberben

Top 5 játékmegjelenés októberben


A 2020. októberével megindul a 4. negyedév szokásos játék dömpingje, így igazán izgalmas játékok kerülnek havi listáinkra év végéig. De nézzük milyen játékokra számíthatunk októberben.

Star Wars: Squadrons [PC, PS4, XBO] – 2020.10.02.

Évek óta vártuk, hogy legyen egy űrcsatákat felvonultatú Star Wars világban játszódó game, ahol a single mellett multiplayer csatákat is vívhatunk. Ez jött el a SW Squadrons képében, ráadásul VR támogatást is élvez PC VR mellett már PlayStation VR-on is!

Crash Bandicoot 4: It’s About Time [PS4, XBO] – 2020.10.14.

Habár nem a Naughty Dog készíti az It’s About Time részt, úgy néz ki sikerül a fejlesztőknek hű maradni a korábbi Crash Bandicoot részekhez. Egy zseniálisan pörgős és változatos játékot kapunk, amit élvezet lesz végigjátszani újra és újra.

Partisans 1941 [PC] – 2020.10.14.

A II. Világháborúban játszódó RTS-ben a németek által elfoglalt keleti fronton kell ellenállók bőrébe bújva az ellenséges táborokat leverni.

Amnesia: Rebirth [PC, PS4] – 2020.10.20.

Az Amnesia 3. része biztatónak tűnik a horror játékfelhozatal palettáján, végre az első rész készítőitől kapunk egy méltó folytatást, hogy átretteghessünk vele hosszú éjszakákat.

Ghostrunner [PC, PS4, XBO, Switch] – 2020.10.27.

A Ghostrunner egy Cyberpunk világban játszódó, leginkább Mirror’s Edge játékmenetéhez hasonlítható akciójáték, ahol egy nagy toronyban lévő főgonoszt kell legyőznünk, felhasználva az összes tudásunkat, amit az implantátumainknak köszönhetünk. Izgalmasan hangzik, és úgy is néz ki, ha ránéztek a trailerre.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Legjobb 3 fémházas laptop 2021

A fémházas laptopok általában a prémium és üzleti kategóriában érhetők el, strapabíró és elegáns kivitelüknek …