Kezdőlap / Egyéb / Top 5 játékmegjelenés – 2023. március

Top 5 játékmegjelenés – 2023. március

2023. márciusa rengeteg jó játékot hoz a gamereknek, arról nem is beszélve, hogy február végén megjelent a PlayStation VR2, így arra is érkeznek lassan a jobbnál jobb címek.

1. Wo Long: Fallen Dynasty

Elérhető: 2023. január 12. (PS4, PS5, XSX/S, PC)

A Wo Long: Fallen Dynasty története egy 14. századi regényből származik, melyet Luo Guanzhong írt a Három királyság románcáról, mely Kína történetének egy kitalált változatában történt a Han-dinasztia idején. Egy démoni támadást túlélő névtelen milicista bőrébe bújva csatlakozunk az ellenállók csapatához, miután démoni támadás ért minket. Így a játék folyamán emberek és démonok ellen küzdünk majd, miközben folyamatosan fejleszthetjük karakterünket. A grafika eléggé szemet gyönyörködtető és a játékmenet is magával ragadó.

2. WWE 2K23

Elérhető: 2023. március 17. (PC, PS5, PS4 Xbox Series X, Xbox One)

A pankrációt lehet szeretni és utálni. Lehet rá azt mondani, hogy csak megjátszott színpadias marhaság, de azt is, hogy kemény sport. Akik komolyan gondolják és imádják ezt a sportot, azoknak jó hír, hogy menetrendszerűen megjelenik idén is a WWE 2K23 címen kedvenc pankrátor játékuk, mely még élethűbb, még keményebb, még szórakoztatóbb!

3. The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution

Elérhető: 2023. március 21. (PSVR2)

The Walking Dead: Saints & Sinners biztosan benne volt minden PSVR tulaj top 10-es VR játék listájában. A túlontúl rövid és egyszerű PSVR játékok felhozatalában igazi gyöngyszemnek volt tekinthető összetettségével, hosszával, grafikájával. Most pedig itt a PlayStation VR2 olyan extrákkal, mint a szemkövetés, haptikus visszacsatolás és az adaptív triggerek, így a 2. fejezetet még inkább élvezhetjük, a kiemelkedő grafikai minőségről nem is beszélve, ami a szeménk elé tárulhat a 4K HDR kijelzőn.

4. Resident Evil 4 Remake

Elérhető: 2023. március 24. (PC, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PSVR2)

Úgy tűnik szépen sorra az összes Resident Evil rész remake-et fog kapni, amit nem is bánunk, hiszen nagyon jól állt az új grafika az RE2 és RE3-nak is. Az RE4 viszont sokak szerint az egyik legizgalmasabb része volt a szériának, így örömteli, hogy azt is felújítják. Ráadásul megjelent a PlayStation VR2 és úgy néz ki, hogy a Resident Evil 4 is kapni fog PlayStation VR2 támogatást is idővel, hiszen az eredetihez létezik PC VR változat.

5. The Last of Us Part 1

Elérhető: 2023. március 24. (PC)

A Last of Us című játékot sokaknak nem kell bemutatni, főleg most, hogy az HBO Maxon már megy a belőle készült sorozat és igencsak nagy sikernek örvend. Viszont akik nem rendelkeztek PlayStation 3 vagy PS4, esetleg PS5 konzolokkal, esélyük sem volt játszani vele. Így nagy űrt fog kitölteni a március vége felé PC-re is megjelenő, ráadásul Remastered verzió, amely a kornak megfelelő, szemet kápráztató grafikával rendelkezik. Természetesen aki végig fogja játszani, annak a Part 2-t is ki kell vinnie, mert ott kezdődik csak az igazán izgalmas történet, holott az első rész is kiemelkedő benne.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Az egyik legjobb PS5 SSD 2023 | SSD vásárlás PS5-be

A PlayStation 5 egyik legnagyobb újítása volt, hogy a HDD-t végre SSD-re váltotta, így a …