Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés – 2023. január

Top 5 játékmegjelenés – 2023. január

Megkezdődött a 2023-as év, lássuk hát mivel indítjuk az új évet januárban a játékok piacán.

1. One Piece Odyssey

Elérhető: 2023. január 12. (PS4, PS5, XSX/S, PC)

Egy új RPG a rendkívül népszerű ONE PIECE manga és anime sorozatból, a sorozat 25. évfordulója alkalmából! A híres kalóz, Monkey.D.Luffy, ismertebb nevén Straw Hat Luffy, és szalmakalapos legénysége áthajózik az Újvilágon a következő szigetet és a rájuk váró újabb kalandot keresve. Ám útjuk során viharba keverednek és hajótörést szenvednek. Egy buja trópusi szigeten találják magukat, amelyet állandóan tomboló viharok vesznek körül… A legénységétől elszakadva Luffy hatalmas, új kalandra indul, hogy megtalálja barátait és elmeneküljön a szigetről! Veszélyes új ellenségek, félelmetes természeti erők és még sok más vár rájuk! Játssz a Straw Hat Crew különböző tagjaiként egy klasszikus RPG-ben, amely a népszerű ONE PIECE anime világában játszódik!

2. Forspoken

Elérhető: 2023. január 24. (PS5, PC)

Csatlakozz Frey Hollandhoz, aki titokzatos módon New York városából Athia gyönyörű, mégis kegyetlen tájaira kerül. Útja során, hogy megtalálja a hazautat, befelé kell néznie, hogy legyőzze a torz Breakbeast-ek és az áruló Tanták elleni csatákat. A hihetetlen varázserő lesz a segítségére ezen az izgalmas és veszélyes úton.

3. Warlander

Elérhető: 2023. január 24. (PS5, XSX/S, PC)

A Warlander egy akciódús, harmadik személyű, online többjátékos játék, egyedi stílusával, amely a középkori ihletésű környezetet, fantasztikus tárgyakat és képességeket ötvözi… és… MÉG ERŐS ROBOTOKAT IS! Intenzív versengő összecsapásokat és epikus kastélyostrom-háborút tartalmaz, akár 100 játékossal. Az istenszerű harcosok, papok és mágusok mindenható erejét, valamint ostromfegyvereket és kataklizmikus varázslatokat kell használnod a csatatér irányításához. Ahhoz, hogy győztes legyél, csapatként kell dolgoznod, meg kell védened az őrt, és taktikailag be kell törnöd az ellenség erődítményét, hogy elpusztítsd a magját!

4. Dead Space

Elérhető: 2023. január 27. (PS5, XSX/S, PC)

Készülj fel egy izgalmas rejtély megfejtésére az űr legsötétebb mélységeiben. Amikor Isaac Clarke-ot és az USG Kelliont kiküldték megjavítani az USG Ishimura bányászhajót, fogalmuk sem volt, milyen gyorsan válhat egy rutin küldetés teljes rémálommá. Mit fedezett fel az Ishimura legénysége a sötétben? Mi történt velük? És mit jelent ez magának az emberiségnek a jövője szempontjából? Erre kapod meg a rettentő választ ismét ebben a remakeben.

5. The Callisto Protocol

Elérhető: 2023. január 31. (PC)

A Superfuse egy korai hozzáférésű, hack-and-slash akció-RPG, amely képes a játékstílusodhoz igazodó teljesítménykészleted hiper testreszabására. Válaszd ki és egyesítsd a választott képességkészleteket, és rombold le a groteszk utálatosságok hordáit egyedül vagy akár 3 barátoddal, miközben feltárod a korrupció és az istenek titkait. Amikor az emberiségnek reményre van szüksége, légy a hős!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Válassz egy Macet és dolgozz hatékonyan

Egy MAC azon kívül, hogy akár az 5-10 év múlva is gyors és hatékony társad …