Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés – 2022. szeptember

Top 5 játékmegjelenés – 2022. szeptember

Vége az uborkaszezonnak, itt a szeptember, bizony nem is indíthatnánk izgalmasabb játékokkal, mint amit az ősz első hónapja hoz számunkra. Lássuk hát mivel lesz dolgunk ebben a hónapban!

1. The Last of Us – Part 1

Elérhető: 2022. szeptember 2. (PS5)

The Last of Us első része még PS3-ra jelent meg 2013. nyarán, bizony több, mint 9 éve és már akkor is nagyon ütősen nézett ki. Azóta megért egy remastered verziót PS4-en, ahol sikerült a grafikán még egy durvát tolni. A Part 2 sikere után úgy gondolták a készítők, még egy utolsó bőrt lehúznak az első részről és kiadják PS5-re valami ámulatba ejtően jó grafikával, jobb irányíthatósággal. Aki még nem játszotta, annak mindenképp javasolt, aki pedig imádta, annak is megéri beszerezni az új verziót PS5-re.

2. Steelsrising

Elérhető: 2022. szeptember 8. (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Párizs, 1789. A francia forradalmat vérontással fojtotta el XVI. Lajos és irgalmatlan mechanikus hadserege. Az Aegis-el, egy titokzatos automata robot remekmű képében egyedül kell szembeszállnunk a király seregével, hogy megmentsük a történelmet. A Steelsrising egy igazán kihívásokkal teli akció-RPG lett.

3. NBA 2K23

Elérhető: 2022. szeptember 9. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Mint minden évben, idén is itt az új NBA játék, amely még szebb, még jobb és még többet tud. Nehéz évről évre újat mutatni a kosárlabda fanoknak, de valahogy mégis mindig sikerül újat csempészni. Legyen szó a játékmenetről, karrier módról, de legtöbbször a fantasztikus grafikán tudnak még többet és többet csiszolni.

4. Test Drive Unlimited Solar Crown

Elérhető: 2022. szeptember 22. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Test Drive legújabb része nem kínál mást, mint egy nyitott világú vezetési és életstílus-élményt a Hongkong-szigeten, melyet lemodelleztek tökéletesen megegyező méretarányban. Ragadd meg a kulcsaid, és éld át ezt a luxuséletet! Ne feledd, számít az általad elért társadalmi státusz a Test Drive Unlimited világában!

5. Deliver Us Mars

Elérhető: 2022. szeptember 27. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Deliver Us Mars egy hangulatos sci-fi kaland, amely magával ragadó űrhajós élményt kínál a játékosok számára. Fel kell fedezned új határokat ebben a feszültséggel teli, nagy tétekkel járó küldetés során, hogy visszaszerezd a titokzatos Outward által ellopott ARK kolóniahajókat. Érdekesnek tűnik, a grafika remek, a játékmenet pedig sok izgalmat ígér.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 3 legjobb gamer PC (2022 november)

Egy jó gamer PC összeállítás aranyat ér, hiszen az építés fárasztó meló és jobb, ha …