Kezdőlap / Hírek / Top 5 játékmegjelenés – 2022. október

Top 5 játékmegjelenés – 2022. október

Az október sok izgalmas címet tartogat számunkra, csapjunk is a lovak közzé és kezdjük rettegéssel a listát.

1. Scorn

Elérhető: 2022. október 14. (Xbox Series X/S, PC)

Végre egy izgalmas horror érkezik októberben. A Scorn egy első személyű horror kalandjáték egy lidércnyomásos világban, amit H. R. Giger szürreális biomechanikus művészeti stílusa ihletett, és az Alien-filmekből ismerünk (és szeretünk). Egy undorító és ellenséges környezetbe kerülsz, amely csontokból és bomló szerves anyagokból áll. A rémisztő és titokzatos világ nem lineáris. Különböző egymással összefüggő régiókból áll, mindegyiknek megvan a maga története és elvégzendő feladatai. A nyugtalanító látvány mögött egy felfedező és rejtvényfejtő játék áll. Barangolsz a húsos folyosókon, és végtagjaidat ijesztőnek tűnő eszközökbe és fegyverekbe helyezed, válaszokat keresve a játék világára és a benne elfoglalt helyedre vonatkozóan. A játék időzített Xbox- és PC-exkluzív játék, nem fog megjelenni az előző generációs konzolokra.

2. Gotham Kinghts

Elérhető: 2022. október 21. (PC, PS5, Xbox Series X/S)

A Gotham Knights, az Arkham-trilógia várva várt folytatása végre a sarkon van, miután tavaly késett.

A játék Gotham Cityben játszódik, amely Batman halála után szétesik. Utódainak Nightwingnek, Robinnak és Batgirlnek a történetét meséli el, akik a Red Hooddal együttműködve felveszik a harcot a Baglyok Udvarának nevezett bűnözői kultusszal.

A Gotham Knights egy nyitott világú, akció-RPG, és várhatóan hasonló lesz, mint nagysikerű Arkham elődei. Az előzetese is látványosnak tűnik.

3. NHL 23

Elérhető: 2022. október 14. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A legújabb Madden NFL- és FIFA-játékok után az EA Sports kiadja éves licencelt jégkorong-simjét, az NHL 23-at. Az új verzió pedig a vegyes női és férfi csapatokat hozza a Hockey Ultimate Team módba, egyéb finomítások és fejlesztések mellett.

A bevezetés utáni, 2022. novemberében megjelenő frissítés a platformok közötti partnerkeresést is hozzáadja a HUT és az online World of Chel módokban ugyanazon a platformgeneráción lévő játékosok számára.

Ahogy az lenni szokott, az EA a játék kezdete előtt nyilvánosságra hozta a férfi liga legjobb játékosainak értékelését, és a legjobban jegyzett női liga játékosokat is megkaptuk.

4. Lego Bricktales

Elérhető: 2022. október 12. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Lego Bricktales egy kirakós kalandjáték, amely öt gyönyörű, Lego kockákból készült dioráma életrajzban játszódik. A te feladatod, hogy segíts az e világokban lakó minifiguráknak olyan rejtvények megoldásával, amelyek próbára teszik építőkészségeidet.

Utad során további készségekre teszel szert, amelyek segítségével feltérképezheted a világot, még több titkot és gyűjthető tárgyat fedezhetsz fel. A játékban van egy Sandbox mód is, amely lehetővé teszi, hogy visszatérj a már felépített szerkezetekhez, és tetszés szerint javítsd azokat további kockákkal.

5. New Tale from the Borderlands

Elérhető: 2022. október 21. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A New Tales from the Borderlands egy újabb epizodikus kalandjáték a Tales from the Borderlands sorozatban, amely maga a Borderlands szerepjátékos FPS-játékaiból alakult ki. Az új játékot az idei Gamescom Opening Night Live-on jelentették be, és tudjuk, hogy egy vadonatúj történetet kínál majd a Borderlands univerzumban, friss karakterlistával. A New Tales egy választáson alapuló narratív kaland, ahol felfedezheted a világot, és párbeszéddel kapcsolatos döntéseket hozol, hogy befolyásold a történetet. A három főszereplőt irányíthatod – Anu, Octavio és Fran – , amint baljós ügynökök, szörnyek és bűnözők ellen harcolnak a megszállt Promethea bolygón.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 3 legjobb gamer PC (2022 november)

Egy jó gamer PC összeállítás aranyat ér, hiszen az építés fárasztó meló és jobb, ha …