Kezdőlap / Egyéb / Top 5 játékmegjelenés – 2022. november

Top 5 játékmegjelenés – 2022. november

A november hó erős a játékmegjelenések terén, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy lesz Black Friday is, amikor más játékok is beszerezhetők igencsak szuper áron.

1. The Chant

Elérhető: 2022. november 3. (PS5, Xbox Series X/S, PC)

A Chant egy egyjátékos, harmadik személyű horror akció-kalandjáték, amely egy távoli spirituális szigeten játszódik. A túléléshez fel kell készülnöd, harcolnod kell és meg kell szabadulnod a pszichedelikus borzalmak elől, amikor egy rituálé rosszul sül el, és felébreszti a kozmikus terror dimenzióját. A történet egészen ígéretesnek tűnik és a grafikáról még szó sem esett, ami lélegzetelállító.

2. God of War Ragnarök

Elérhető: 2022. november 9. (PS4, PS5)

A God of War a PlayStation konzol egy ikonikus sorozata sok-sok éve és a legújabb Ragnarök rész igencsak odatette magát. Kratos és fia Atreus történetét és kalandjait követheted nyomon ebben a legendás norvég világban. Vajon képes leszel legyőzni a legnagyobb förtelmeket és kideríteni az igazságot Lokiról? Csak rajtad áll!

3. Somerville

Elérhető: 2022. november 15. (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Ki ne emlékezne a Limbo, majd az Inside című játékra. Akiknek ezek bejöttek, imádni fogják a Somerville-t. Csodás grafikája, rabul ejtő hangulata, szívszorító története magával ragadja az embert, amint egy apa próbálja menteni családját egy invázió alkalmával. Nézzétek meg és függjetek rá ti is:

4. Goat Simulator 3

Elérhető: 2022. november 17. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Számomra teljes mértékben hihetetlen, de sokan imádják és ennek köszönhetően itt a Goat Simulator 3, ahol az elmebeteg kecskékkel idén, még szebb grafikával felforgathatjuk egész San Franciscot.

5. The Dark Picture Anthology: The Devil In Me

Elérhető: 2022. november 18. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

The Darkest Picture Antology egy olyan horror sorozatot hozott létre, melyben a döntéseink befolyásolják a történet kimenetelét. Igazi pillangóhatásként változik a sztori minden egyes cselekedetünkre. A legújabb rész a The Devil In Me is hűen tükrözi munkásságukat. Igazi jumpscare faktorral teletűzdelt tinihorror.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Az Apple kevert valóság szemüvege a küszöbön

Az Apple már 2015 óra fejleszt egy okos szemüveget, melyet úgy volt, hogy idén megjelentet. …