Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés – 2022. augusztus

Top 5 játékmegjelenés – 2022. augusztus

Végre itt a nyár utolsó hónapja, hamarosan vége az uborkaszezonnak és jönnek az igazán ütős címek, de addig sem maradunk említésre méltó játékok nélkül. Nézzük is a hónap legérdekesebb megjelenéseit.

1. South of the Circle

Elérhető: 2022. augusztus 3. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch)

A BAFTA nyertes State of Play stúdió által kifejlesztett South of the Circle egy gyönyörű megjelenésű, az 1960-as években játszódó narratív játék, amely egy klímatudós nyomait követi, aki az Antarktisz közepén rekedt. Miközben ragaszkodik az élethez és megpróbálja megtalálni a módját a túlélésnek, a múlt emlékei özönlenek vissza benne. Eredetileg az Apple Arcade előfizetéses szolgáltatás exkluzív változataként jelent meg, a South of the Circle most a modern konzolok és PC-k platformjára is eljut. Ez egy megindító és szívszorító utazás. Ha rajongsz a kemény, narratív játékokért, akkor mindenképpen ki kell próbálnod.

2. Two Point Campus

Elérhető: 2022. augusztus 9. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch)

Végre megérkezett a Two Point Hospital régóta várt folytatása. A könnyed kezelhetőségű stratégiai sorozat az 1990-es évek olyan együgyű taktikai játékainak szellemét hordozza, mint a Theme Hospital. A Two Point Campus pedig átveszi a korábbi koncepciót és egy bizarr egyetemre ülteti át.

Te irányítod az egyetemet, annak létesítményeit, osztályait és gondoskodsz arról, hogy a diákok boldogok legyenek. Ha a Two Point Kórház bejött, a Campus is kétségtelenül lebilincselő és szórakoztató lesz számodra nagy nevetések közepette.

3. Rumbleverse

Elérhető: 2022. augusztus 11. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az Epic Games kiadó és az Iron Galaxy (a Killer Instinct fejlesztői) egy újabb battle royale-t jelentettek meg. A Rumbleverse azonban továbbra is nagyon szórakoztatónak tűnik. Ez egy közelharc-központú, birkózás témájú battle royale, ahol a ruhakötelek, a suplexek és más túlzott manőverek lehetnek számodra a választott fegyverek. Hajítsd le az ellenségeidet a felhőkarcolók tetejéről!

A Rumbleverse ingyenesen játszható lesz. Mivel az Epic is (Fortnight, Rocket League, Fall Guys) szerepet játszik benne, remélhetőleg nagy játékosbázissal és hosszan tartó tartalommal bővül majd. A harci játékra való érzékenység és az egyszerű humor miatt kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd a megjelenés után.

4. Madden NFL 23

Elérhető: 2022. augusztus 19. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Szereted vagy utálod, tagadhatatlan, hogy a Madden NFL továbbra is az egyik legnépszerűbb sport videojáték – még Ausztráliában is, ahol úgy tűnik, hogy a lakosság érdeklődése az NFL iránt csak a Super Bowl körül növekszik.

Az Electronic Arts minden évben előáll valamilyen új játékmenettel vagy grafikai fejlesztéssel és ez idén sincs másként. A Madden NFL 23-hoz a FieldSENSE nevű új animációs/játék-rendszert dobják be, amely lehetővé teszi, hogy egyedi módon befolyásolja a játék menetét.

5. Destroy All Humans! 2: Reprobed

Elérhető: 2022. Augusztus 30. (PC, PS5, Xbox Series X/S)

A Destroy All Humans sorozat az 1960-as és 1970-es évek idegen inváziós filmjeinek a paródiája, így nagy sikert aratott a PlayStation 2 és Xbox platformokon anno. Amióta az elmúlt években a THQ Nordic felvásárolta a jogaikat, fokozatosan átdolgozták őket modern platformokra. Így eljött az ideje a második rész remasterjének.

Nagyon szeretjük a Destroy All Humanst, melyet ausztráliai brisbane-i Pandemic Studios fejlesztette ki. Érdekes lesz látni, hogy az idő vasfogai vajon fogtak-e a régi játékmeneten és ezt hogy sikerül 2022-ben újra az emberek elé tárni.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 mechanikus billentyűzet [2022] – segítünk választani!

Van, akit őrületbe kerget a hangja, és van, aki nem tud nélküle élni. Egy biztos, …