Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021 március

Top 5 játékmegjelenés 2021 március

Rengeteg játék jelenik meg márciusban is, még ha nincs is köztük igazi nagy hal, szemezgessünk belőle, melyik is a Top 5, amit várhatunk.

1. Monster Truck Championship

Elérhető: 2021. március 11. (PS5, XSX/S)
Korábban: 2020. október 15. (PC, PS4, XBO)

A monster truck szerelmesei örülhetnek, hiszen egy rettentő izgalmas játék vár rájuk a Monster Truck Championship képében. Építhetsz saját gépet, festheted, tuningolhatod, minden lesz, mi szem-szájnak ingere. Minél jobb eredményeket érsz el, annál több lóvé üti a markod, és annál tutibb járművet tudsz magadnak fejleszteni. A grafika elsőosztályú, lovagoljuk meg azokat a szörnyetegeket!

2. Samurai Shodown

Elérhető: 2021. március 16. (XSX)
Korábban: 2019. június 25. (PC, PS4, XBOX)

A Samurai Shodownt nem kell sokaknak bemutatni, hiszen a verekedős játékok közül kiemelkedik a japán harcművészetekkel, azon belül is főként a szamurájokra jellemző katona használattal. Bár a játék már 2019. június 25-én megjelent, most 2021. március 16-án végre Xbox Series X/S-hez hű grafikai tuningot kapott, és bizony megjelenik az új konzolokra is.

3. Minute of Islands

Elérhető: 2021. március 18. (PC, PS4, XBO, Switch)

A Minute of Island egy történetmesélős, oldalra szkrollozós platformer kaland. Ugye milyen jó ez a stílus? 😀 Nem egyszerű kategóriázni, viszont aki szereti az ilyen grafikai ábrázolást, és kíváncsi a furcsa teremtményekre valamint helyszínekre ezen a csodálatos szigeten, ahol a történet játszódik, ne hagyja ki Mo kalandjait!

4. Tunche

Elérhető: 2021. március 23. (Switch)

Harcold végig körökre osztottan az amazóniai dzsungelt 5 hőssel, köztük a Sapkás kölyökkel A Hat in Time-ból, és fedezd fel a dzsungel titkait Switch konzolon!

5. Evil Genius

Elérhető: 2021. március 30. (PC)

Az Evil Genius egy rettentően jó és izgalmas stratégiai játék, ahol kiépítheted saját gonosz birodalmad, valamint kitervelheted leggonoszabb ármányaidat az emberiség ellen. Ezenkívül izgalmas küldetéseket is teljesíthetsz. Nekem elsőre a Dungeon Keeper jutott eszembe, csak amolyan Austin Powerses Dr. Evil birodalma módon. Zseniális, lebilincselő, gonoszkodásra felkészülni!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

MSI Prestige 15 | Fiatalokra tervezett erőmű

Az MSI a fiatalokat próbálja megszólítani legújabb notebook csodájukkal, az MSI Prestige 15-tel, legyen szó …