Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021. július

Top 5 játékmegjelenés 2021. július

Játékmegjelenések szempontjából a nyári hónapok nagyrészt uborkaszezonnak mondhatók, de azért néhány érdekesség csurran-cseppen júliusban is. Nézzük, mik közül válogathatunk!

1. Lost at Sea

Elérhető: 2021. július 15. (PS5, XSX/S, PC)

A Lost at Sea egy történetmesélő kalandjáték, ahol Anna bőrébe bújva élhetjük át a magányt a tengeren, és egy rejtélyes sziget felfedezését. Anna életének fontos pillanatait élhetjük át újra, és a fontos döntéseit változtathatjuk kedvünk szerint. Anna félelmeivel szembesülni nem egyszerű, de majd elválik melyik döntéseivel értünk egyet, és mi hogy éljük meg a borzalmakat személyesen.

2. F1 2021

Elérhető: 2021. július 16. (PS5, XSX/S, PS4, XBO, PC)

A Breaking point történetélménynek és a kétfős karriermódnak köszönhetően már nem csak egy egyszerű Formula 1-es játékról van szó, hiszen lényegesen több annál az F1 2021. A My Team karriermódban pedig csapatoddal a csúcsra törhetsz. Van osztott képernyős mód is! Természetesen az online gameplay a rajongóknak készült, a legnagyobb versenyélmény érdekében. Készen állsz a rajtrács előtt? Taposs a gázra!

3. Samurai Warriors 5

Elérhető: 2021. július 27. (XSX/S, PS4, XBO, Switch, PC)

A japán történelem véres fejezetének kegyetlen korszakait ismerhetjük meg ebben a hack & slash játékban, amivel a Samurai Warriors sorozatot szeretnék ismét feléleszteni elég nagy sikerrel. Ott lehetsz Nobugana fiatal korában és végigjárhatod azt az utat, ami a Honnoji-incidenshez vezetett. Készen állsz előrántani a katanát, és lekaszabolni az ellenséget? Csak az éles pengédre lesz szükség!

4. Microsoft Flight Simulator

Elérhető: 2021. július 27. (XSX/S, PS4, XBO, Switch, PC)

Habár PC-re már 1 éve megjelent a Microsoft Flight Simulátor, a hosszú várakozás után végre Xbox Series X/S tulajdonosok is a magasba emelkedhetnek, méghozzá akár XBX esetében 4K felbontásban. Mindig is a realisztikus irányításról, a gyönyörű tájakról szólt ez a játék, ami most még inkább igaz, hiszen lélegzetelállító, ahogy az ismert tájak felett repkedünk. Nézzétek csak:

5. Chernobylite

Elérhető: 2021. július 28. (PS5, PS4, XSX/S, XBO, PC)

Egy igazán érdekes játékmenettel van dolgunk a Chernobylite esetében, hiszen a felkavaró világ felfedezésével keveri a történetmeséléses játékmódot és az RPG elemeket egyaránt. Minden tettünknek lehet következménye akár órákkal később. Egy fizikust alakítunk, aki a csernobili erőmű egyik volt alkalmazottja és a feleségének rejtélyes eltűnése után nyomoz. A túlélésünket nem csak a katonák veszélyeztetik…

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

A nyár utolsó hónapját kell már csak kibírnunk, hogy kezdetét vegye az őszi kánaán, és …