Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021 januárban

Top 5 játékmegjelenés 2021 januárban

Végre új év, új játék megjelenések. Lássuk, mi várható 2021. januárjában játékmegjelenés terén!

Habár a legtöbb fejlesztő csapat szereti még karácsony előtt a boltok polcaira juttatni dédelgetett fejlesztéseiket, azért januárra is hagytak kellő mennyiségű izgalmas címet.

Hitman 3

(Megjelenés 2021.01.20. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch, Stadia)

A Hitman nem hiszem, hogy sokak számára ismeretlen. Kopasz bérgyilkosunk lopakodós kalandjaira sokan várnak, hát még a PlayStation 4 szerelmesei, akik már PlayStation VR-ban is belebújhatnak kedvenc ügynökük bőrébe. Január 20-án jön, és tuti tarolni fog a legújabb rész is!

The Medium

(Megjelenés 2021.01.28. XSX/S, PC)

A Médium Xbox Series X/S exkluzív címként még PC-re lesz elérhető és rettentően izgalmas akció-kaland játékot rejt magában, horror köntösbe bújtatva. Érdekes technikai megvalósítás egy dupla világ megjelenítése, amikor a kijelzőt kétfelé osztva a jelenben és egy alternatív világban egyszerre mozog a karakterünk, így élhetünk át olyat, amit korábban más karakterek éreztek vagy éltek át az adott helyszíneken. Szerintem zseniális, nézzétek csak meg a trailert!

Stronghold: Warlords

(Megjelenés 2021.01.26. PC)

Habár sajnos csak PC-re fog megjelenni, mégis érdemes beszélni erről a történelmi stratégiáról, ahol hadurak bőrébe bújva irányíthatjuk az 1200-as évek Mongol birodalmát és annak csatáit, átírva akár a történelmet. A Firefly Studios sorozatuk legújabb tagjában rengeteg dolgon fejlesztettek, hogy méginkább átélhető legyen a kor szelleme.

RIDE 4

(Megjelenés 2021.01.21. PS5, XSX/S)

A motorozás szerelmeseinek jó hír, hogy a tavaly október 8-án megjelent RIDE 4 végre a legújabb konzolokra szánt variánsa is megjelenik idén január 21-én. Így végre az új konzolgenerációnak megfelelő grafikával csapathatjuk a motorokkal.

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

(Megjelenés: 2021.01.05. PC)

A Karate kölyök saga folytatása rengeteg PC-s rajongó szívét fogja megdobbantani. Van, aki nézi Netflixen a Cobra Kai sorozatot? Ha nem, ideje bepótolni, majd ebbe a végtelenül vicces verekedős világba is belekóstolni. A játék hűen tükrözi a film karaktereit, hangulatát és szerethető bugyutaságát. Kell ennél több?

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 gamer monitor [2021] – Milyen gamer monitort vegyek?

Egy igazi gamernek különleges monitorra van szüksége a játékokhoz, ezért is kapható külön az Ő …