Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021 februárban

Top 5 játékmegjelenés 2021 februárban

A tél utolsó hónapja, a hó még nem nagyon esett, de a játékok továbbra is szállingóznak a gamer világra. Miket kapunk februárban? Íme, a TOP 5 leginkább várt játék 2021. második hónapjában.

1. Destruction AllStars

Megjelenés dátuma: 2021.02.02.
Mivel játszatjuk: PS5

Eredetileg egy PlayStation 5-tel együtt megjelenő nyitócíme lett volna a Sony-nak, de végül csúszni kényszerültek a megjelenéssel. Ami viszont meglepetésként ért mindenkit, hogy februárban a Sony ingyen adja a PS Plus mellé a játékot. Egy amolyan lövöldözős autóversenyzős játékról van szó, ami igazán emlékezetes multiplayer csaták színhelyévé válhat, ha felkapja a PS5 gamer közönség. Hogy a játék pörgős lesz-e, az nem kérdés, elég ha, csak megnézitek a trailert.

2. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Megjelenés dátuma: 2021.02.04.
Mivel játszatjuk: PC, PS4, PS5, XBO, XSX

Egy újabb Werewolf franchise-ban játszódó akció-RPG amiről szó van. Cahal bőrébe bújhatunk, aki egy alakváltó. Képes ember, farkas és farkasember formáját felvenni. Mindhárom forma más-más képességekkel ruházza fel a játékost, így fontos szerepet kap majd a játék végigjátszása folyamán, a feladatok megoldásai esetén, hogy éppen milyen formában jelenünk meg.

3. Little Nightmares 2

Megjelenés dátuma: 2021.02.11.
Mivel játszatjuk: PC, PS4, XBO, Switch; később PS5, XSX

A horror hangulatot kedvelők körében nagy sikert aratott 2017-ben a Little Nightmares, melyet egy DLC-vel is megtámogattak a fejlesztők, viszont most új szintre lépnek, és a második részt tálalják fel nekünk vacsorára.

Visszatérünk Six-hez az eredeti főhőshöz, aki a Mono nevű fiatal fiúnak segít túlélni a szörnyűségeket Pale Cityben. Át kell majd vergődnünk egy kísérteties iskolán, hátborzongató erdőn és még rengeteg borzalmas helyszínen. Az eddigieket elnézve, az első rész rajongói elégedettek lesznek. Rettegésre felkészülni!

4. Super Mario 3D World + Bowsre’s Fury

Megjelenés dátuma: 2021.02.11.
Mivel játszatjuk: Switch

A Wii U egyik legsikeresebb multi játéka a Super Mario 3D World volt, amit most elhoztak végre Nintendo Switch-re, de nem csak egy egyszerű portról van szó. Gyorsabb játékmenetet, élvezhetőbb játékélményt és végre teljes online multiplayer támogatást is kapott. Valamint kibővítették a Bowser’s Fury kalanddal, ami sok közös kapcsolatot mutat a Super Mario 64-el.

5. Persona 5 Strikers

Megjelenés dátuma: 2021.02.23.
Mivel játszatjuk: Switch, PS4

Az egykoron hiánypótló franchise a legismertebb JRPG-vé nőtte magát, hiszen a Persona immár jelenségnek számít. Az előző rész befejezése után pár hónappal játszódik ez a rész. A rajongók már tűkön ülnek, főleg keleten, de biztos vagyok benne, hogy erre nyugatabbra és még nyugatabbra is vannak igazi fanok, akik már remegnek a megjelenésre várva.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 mechanikus billentyűzet [2021] – segítünk választani!

Van, akit őrületbe kerget a hangja, és van, aki nem tud nélküle élni. Egy biztos, …