Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

A nyár utolsó hónapját kell már csak kibírnunk, hogy kezdetét vegye az őszi kánaán, és el legyünk látva rengeteg új, izgalmas játék megjelenésével. Azért nem kell csüggedni, néhány gyöngyszemet az augusztusi hónap is tartogat! Nézzük csak!

1. Icarus

Elérhető: 2021. augusztus 12. (PC)

Az Icarus egy ingyenes sci-fi túlélőjáték lesz, amit Rocketworkz alkotói álmodtak meg számunkra. A bolygófelszínek, ahol gyűjtögetve kell túlélnünk, egyedileg megtervezettek lesznek, nem véletlenszerűen generáltak. Ha a bolygókon nem jutunk vissza időben az űrhajónkhoz annak indulásáig, akkor minden felszerelésünk elvész, ami nálunk volt. Csapatban is játszható lesz. Nagyrészt 30 perces “sessionök” lesznek benne, de nem lesz ritka a 2 napos sem.

2. Humankind

Elérhető: 2021. augusztus 17. (PC)

A Humankind egy történelmi stratégiai játék, amiben az egész emberiség múltját írhatod újra. Akár 60 különféle kultúra keresztezésével hozhatsz létre olyan egyedi kultúrákat, amelyeket korábban elképzelni sem tudtál. A Civilization szériát szeretnék letaszítani a trónról, de vajon sikerül nekik? Ti mit gondoltok?

3. Ghost of Tsushima – Director’s Cut

Elérhető: 2021. augusztus 20. (PS5, PS4)

A Ghost of Tsushimát a 13. századi Mongol birodalommal azt hiszem nem kell sokaknak bemutatni, viszont a Directors’s Cut verziót (ami augusztus 20-án jelenik meg), annál inkább! Sokak kedvencévé vált ez a PlayStation exkluzív cím, de mit kínál a rendezői változat? Kapunk egy teljesen új szigetet! Lesznek új képességek, új ellenség típusok és még a lovunkra is aggathatunk páncélt! De ezeken kívül rengeteg apró újdonságot rejt a rendezői változat! Nézzétek meg a trailert!

4. Psychonauts 2

Elérhető: 2021. augusztus 25. (PS4, XBO, PC)

Már 2018-ban lehetett tudni, hogy érkezik a Psychonauts 2, de bizony 2021. nyarának a végéig kellett várni, hogy valóban megjelenjen a már Microsoft kezében lévő Double Fine játékának legújabb része. Habár az első rész óta kaptunk egy izgalmas PlayStation VR verziót is, a hivatalos második rész mégiscsak ez lesz. Ismét Raz bőrébe bújva kalandozhatunk a bolondabbnál bolondabb helyszíneken, átélve egy új, izgalmasan vicces történetet.

5. New World

Elérhető: 2021. augusztus 31. (PC)

Az Amazon MMORPG-je sok-sok csúszás után úgy néz ki, hogy augusztus utolsó napján végre megjelenik! Nagy port kavart a játék videókártya gyilkos híre, ugyanis a július végén kipróbálható béta konkrétan kinyírta egyesek EVGA RTX 3090-es kártyáját, de kárpótolták őket érte. Bár nem teljesen bizonyított, hogy ők voltak a ludasak ebben, de egy patch már napvilágot látott, ahol a framerate korlátozásával oldották meg az ügyet. Mindenesetre izgalmasnak tűnik az Amazon üdvöskéje. Meglátjuk mit sikerül letenniük az asztalra!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL teszt | Iskolakezdéshez kiváló!

A Lenovo mindig az igényes, megbízható notebookjairól volt híres. Kiváló munkaeszközöket hozott létre a sokrétű …