Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021. április

Top 5 játékmegjelenés 2021. április

Összeszedtük nektek a 2021-es év áprilisi játék megjelenéseit, azok közül is a Top 5-öt szeretnénk nektek megmutatni. teszt

1. Outriders

Elérhető: 2021. április 1. (PS5, XSX/S, PC, PS4, XBO)

Légy üdvözölve az Outriders sötét sci-fi világában, ahol 1-3 fős lövöldözős játékot játszhatsz, s mindezt szerepjáték elemekkel tarkítják. Hagyd hátra First City nyomornegyedeit, és eredj a rejtélyes jel nyomába erdőkön, sivatagokon és hegyeken át! Durva tűzharcok, elképesztő képességek és fegyverek jellemzik a játékot, amelyet a Square Enix kiadó szárnyai adott készített a People Can Fly csapata. Kell ennél több bizonyíték a minőségre?

1. Star Wars: Republic Commando

Elérhető: 2021. április 6. (PS4, Switch, XBO, PC)
Korábban: 2005. február 28. (Xbox), 2005. március 1. (PC)

6 évvel később megújult grafikával ismét belevethetjük magunkat a Star Wars világában játszódó Republic Commandoba végre PS4 és Switch konzolokon is. Izgalmas, adrenalinnal teli FPS, amit érdemes volt a kor követelményeinek megfelelően felturbózni és ismételten kiadni. Belevágsz újra a csatába? Hidd el, a hangulata még mindig a régi, és nem fogod megbánni!

3. Oddworld: Soulstorm

Elérhető: 2021. április 6. (PC, PS4, PS5)

Abe-et azt hiszem sokaknak nem kell bemutatni, hiszen az első zseniális rész 1997-es megjelenése óta több részt és remake-et is megélt a sorozat. Szívesen mondanám, hogy egyik részben sem kellett csalódnunk, de ez nem igaz. Amikor a 2D platformot 3D-re váltották, az nem igazán tett jót neki. A jelen kiadás viszont 2.9D-s, ami viccesen hangzik a fejlesztőktől. Továbbra is oldalnézetben haladunk, síkban, de a pályák olyan 3D-sek, amilyet még ezelőtt nem nagyon láttunk. Ámulatbaejtő, hogy mit hoztak ki a korábbi Abe’s Exodus-ból, persze az egészet teljesen újragondolva. Ha a korábbi részeket szeretted, ezt ki ne hagyd! Ha még nem találkoztál vele, akkor mindenképp próbáld ki, hiszen egy akció-logikai-kaland játékról van szó izgalmas történettel és egy imádnivaló karakterrel.

4. Returnal

Elérhető: 2021. április 30. (PS5)

A Returnal egy igazi csemege a Playstation 5 tulajok számára. A főhősnő lezuhant egy idegen bolygóra és azon kell átélnie olyan borzalmakat, amelyekről mesélni is rettenetes. A történet legizgalmasabb része, hogy megtalálja saját magát a bolygón, méghozzá a testét. Innen már érthető a játék címe: Returnal (Visszatérő). Rengeteg különböző lénnyel kell megküzdenie, ami nem lesz egyszerű, viszont minden visszatérés után fejlődik és tanul saját hibáiból.

5. Terminator Resistance: Enhanced

Elérhető: 2021. április 30. (PS5)

Aki szereti a Terminátor világát, annak jó hír az április végén Playstation 5-re megjelenő új Terminator játék. Az új konzolnak köszönhetően 4K/60FPS a beígért sebesség, mely egy fantasztikus vizuális világ mellett elengedhetetlen a sok rajongó számára.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Sokan, sok üzleti notebook ajánlattal bombázhatnak most, de te ne vessz el közöttük!Leszűkítettük neked a …