Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2020 decemberben

Top 5 játékmegjelenés 2020 decemberben

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, amit a legtöbben talán a Karácsony miatt várnak, de sokan tűkön ültek már, hogy az alábbi játékok is végre megjelenjenek.

A december mindig izgalmas hónap játékmegjelenések szempontjából, és nincs ez másképpen 2020-ban sem, hiszen rengeteg menő cím kerülhet a Karácsonyfa alá.

Cyberpunk 2077

(Megjelenés 2020.12.10. PC, PS4, PS5, XBO, XSX, Stadia)

Csúszás utáni csúszást követő csúszás után végre megjelent a CD Project Red’s cyberpunk világban játszódó Cyberpunk 2077 c. játéka, amit megannyian vártak, hiszen a kellően vagány Keanu Reeves-szel promózták, hiszen szorosan a játékhoz kapcsolódik egy róla mintázott főbb karakter. A legtöbben már neki is kezdtek a játéknak, és az eddigi fogadtatás a kisebb bugoktól eltekintve fenomenális. A játék zseniális, izgalmas és egyben érdekes, viszont hibáktól nem mentes. A Sony például vissza is vonta a PS Store-ból amíg egy nagyobb javítást nem kap, mert sok panasz érkezett a bugokra. Ettől függetlenül ha kijavítják a hibák nagy részét, egy rettentő jó játék lesz belőle. Nézzétek csak meg a trailert!

Twin Mirror

(Megjelenés 2020.12.01. PS4, Xbox One, PC)

Egyik személyes kedvencem a Twin Mirror, ami egy elemi erejű narratív kaland a természetfelettibe. Sam történetét kell végigjátszanunk, ami elég szívszorító, hiszen legjobb barátja temetésére érkezik Basswoodba, már egyébként is elég depis állapotban, mert épp szakítását próbálja kiheverni. De aztán beindulnak a cselekmények, amikor véres ruhában ébred a szobájában, és semmire sem emlékszik az előző éjszakából. Ki kell derítenie, hogy mi is történt és szeretné tisztára mosni a kezét, ha egyáltalán tényleg nem tett semmit. Izgalmas, nem igaz?! És arról még nem is beszéltem, hogy a Detroit-hoz hasonlóan lehet elemezni a történteket és döntéseket hozni a játékban, ami befolyásolja annak alakulását.

Empire of Sin

(Megjelenés 2020.12.01. PC, Mac, PS4, Xbox One, Switch)

Az 1920-as évek Chicagojában az igazi gengszter világot fedezhetjük fel ebben az izgalmas műfajokat ötvöző, különleges stratégiában. Nem előre megírt pályák vannak, hanem tényleg a saját sötét birodalmunkat építjük ki a játékban, amit még Al Capone is megirigyelhetne. És a birodalom részeként a csapatunkat is magunknak kell felépíteni, majd elkövetni azokat a bizonyos bűntényeket. Gengszter hangulatot keresőknek kiváló játék!

Medal of Honor – Above and Beyond

(Megjelenés 2020.10.10. PC)

A klasszikus II. Világháborús Medal of Honor élményt kapjuk VR-ban. Egyre több AAA kategóriájú játék érkezik végre a virtuális valóság szerelmeseihez. Aki rendelkezik Oculus vagy Vive VR szemüvegek valamelyikével, mindenképp át kell élnie ezt az élményt, mert nagyon jóra sikerült!

MXGP 2020

(Megjelenés 2020.12.16. PS5, XSX, PS4, XBO, PC)

A Motor Cross szerelmeseinek kötelező az MXGP 2020, ahol online hivatalos versenyek részesei is lehetünk akár, de karrier mód és co-op is megtalálható a repertoárban. Nincs is jobb, mint egy kis sárt kaparni a pályákon! Hadd bőgjenek azok a motorok! És ha ez mind nem lenne elég, akkor saját pályaszerkesztővel is felvértezték, így megmérettethetünk a haverokkal egy általunk készített pályán is!

Ahogy látjátok, van miből szemezgetni karácsonyra.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Villanyszámla csökkentése az új rezsi tükrében

Nem csak a környezetünk, hanem a pénztárcánk szempontjából sem mindegy, hogy mennyi villanyt, vizet és …