Kezdőlap / Egyéb / Top 5 játék megjelenés – 2023. február

Top 5 játék megjelenés – 2023. február

A tél vége tipikus uborkaszezon, nézzük, mégis mikkel boldogítanak minket ebben a hónapban, amire esetleg érdemes lehet felfigyelni.

1. Harry Potter Hogwarts Legacy

Elérhető: 2023. február 7. (PS4, PS5, XBO, XBX, PC)

A Roxfort Legacy egy magával ragadó, nyitott világú akció-RPG, amely először a Harry Potter-könyvekben mutatkozott be a világon. Most átveheted az irányítást az események felett, és a varázslóvilágban a saját kalandod középpontjában állhatsz. Indulj el egy utazásra ismerős és új helyszíneken, miközben felfedezed a fantasztikus vadállatokat, testreszabhatod karaktereidet és bájitalokat készíthetsz, elsajátíthatod a varázslatokat, fejlesztheted a képességeidet, és válhatsz azzá a varázslóvá, aki lenni szeretnél. Tapasztald meg a Roxfortot az 1800-as években. A karaktered egy tanuló, aki birtokában van egy ősi titok kulcsának, amely azzal fenyeget, hogy szétszakítja a varázslóvilágot. Későn kaptál felvételt a Roxfort Boszorkány és Varázsló Iskolába, és hamarosan rájössz, hogy nem vagy átlagos tanuló: szokatlan képességgel rendelkezel az ókori varázslat észlelésére és elsajátítására. Csak te döntheted el, hogy megvéded-e ezt a titkot mindenki javára, vagy engedsz a baljósabb varázslat kísértésének. Fedezd fel a Roxfortban való élet érzését, miközben szövetségeket köthetsz, harcolhatsz a sötét varázslókkal, és végül dönthetsz a varázslóvilág sorsáról. Az örökséged az lesz, amit te alkotsz belőle.

2. Deliver Us Mars

Elérhető: 2023. február 2. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S)

A Deliver Us Mars egy hangulatos sci-fi kaland, amely egy feszültséggel teli, nagy téttel járó küldetésre visz, hogy visszaszerezd a titokzatos Outward által ellopott ARK kolóniahajókat. Az űrhajós lány bőrébe bújva élhetjük át ezt a szívszorító és izgalmakkal teli kalandot.

3. Scars Above

Elérhető: 2023. február 28. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S)

A Scars Above egy kihívásokkal teli tudományos-fantasztikus akciójáték a harc és a felfedezés egyensúlyával, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy okosan döntsenek, és hihető fegyverekkel és technológiával győzzék le a rémisztő szörnyeket a lenyűgöző szépségű, ám szörnyű rémálmokat rejtő bolygón.

4. Sons of the Forest

Elérhető: 2023. február 23. (PC)

Biztosan sokan emlékeztek a Forest című játékra. Valami hasonlót kapunk. Elküldenek egy eltűnt milliárdost keresni egy távoli szigeten, és hamar kannibálokkal teli pokolban találod magad. Alkoss, építs, és küzdj a túlélésért egyedül vagy barátaiddal ebben a félelmetes, új, nyitott világú túlélési horror szimulátorban.

5. Moss 2

Elérhető: 2022. július 21. (PS4, PS5)

Kicsit kakukktojás, de a Playstation VR-ra érkezik február 22-én a Moss 2, ezen a napon jelenik meg hivatalosan a PSVR 2 is. A Moss egy egyjátékos akció-kaland kirakós játék minden korosztály számára. Az alapból a virtuális valósághoz készült Moss újragondolja a klasszikus akció-kalandos játékmenetet a maga nemében első, teljesen magával ragadó környezetben.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Válassz egy Macet és dolgozz hatékonyan

Egy MAC azon kívül, hogy akár az 5-10 év múlva is gyors és hatékony társad …