Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2022. március

Top 5 játék megjelenés 2022. március

Itt a március, végre tavasz, míg az igazán jó idő megérkezik, nézzük, mi vár ránk a kedvenc PC-nk, konzolunk kijelzőjén.

1. Shadow Warrior 3

Elérhető: 2022. március 1. (PC, PS4, XO)

A Shadow Warrior mindig az agyatlan akcióról szólt és ez a harmadik résznél sincs máshogy. Ismét kaszabolhatunk, lövöldözhetünk. Nem kell küldetéseken agyalni, térképeket böngészni! Vár az igazi csőjáték akcióval, humorral és sok vérrel fűszerezve. Igazi kikapcsolódást jelent, ha tényleg szeretnénk kiengedni a gőzt.

2. Babilon’s Fall

Elérhető: 2022. március 3. (PC, PS4, PS5)

A Square Enixtől megszokott minőségben kapjuk legújabb játékukat a Babilon’s Fallt, amit a NieR: Automata és a Bayonettát fejlesztő Platinum Gamesnek köszönhetünk. A titáni Babilon tornyát legyőzni vágyó Gideon Coffins csapathoz csatlakozunk, amely különleges fegyverekkel veti bele magát a kalandba. Akár négyen is játszhattok kooperatív módban.

3. Gran Turismo 7

Elérhető: 2022. március 4. (PS4, PS5)

A PlayStation Exclusive Gran Turismo már rengeteg részt megért, íme itt a hetedik, amely olyan látvánnyal kecsegtet, ami igencsak kihasználja a PlayStation 5 erejét. A PS4-ből is kihozták a maximumot a fejlesztők. Rengeteg funkció, játékmód áll rendelkezésre, és a multiplayer versenyeké továbbra is a főszerep.

4. GTA5

Elérhető: 2022. március 15. (PS5, XSX/S)

A GTA5 megunhatatlan. Folyamatosan milliók játszanak vele és ez online világ olyan, ami igazán behúzta a népet. Ennek köszönhetően a GTA6 érkezésééig úgy gondolták a fejlesztők, hogy a grafikailag felturbózott, legújabb konzolokra elkészítik a játékot. Néhány meglepő újdonság is vár azokra, akik megvásárolják ezt a verziót…

5. Ghostwire: Tokyo

Elérhető: 2022. március 25. (PC, PS5)

Talán az egyik legizgalmasabbat hagytam az ötödik helyre. Tokiót ellepik a természetfeletti erők, szellemlények, szörnyetegek. A lakosság nagy része egy pillanat alatt eltűnik, de te valahogy ott maradtál. Derítsd ki, miért vagy más és járj utána hihetetlen képességeid forrásának. Fejtsd meg a sötét igazságot és nézz szembe az ismeretlennel!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb robotporszívó [2022] – Segítünk választani!

Napjainkban már minden okos és modern, így van ez a takarítás területén is, hiszen a …