Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés – 2022. május

Top 5 játék megjelenés – 2022. május

Május, lassan uborka szezon, de bízunk benne, hogy tartogat még számunkra izgalmas dolgokat ez a nyár. Mindenesetre vessük bele magunkat a májusi felhozatalba, hiszen van néhány gyöngyszem!

1. Sniper Elite 5

Elérhető: 2022. május 26. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, PC)

Franciaországban 1944-ben Karl Fairburne elit lövész és az ellenállás feltár egy náci projektet, amely a szövetségesek háborús erőfeszítéseinek felbomlásával fenyeget. A küldetésed, hogy felszámold a magas rangú ellenséges tiszteket, és végleg véget vess halálos hadműveletüknek.

A Sniper Elite 5-re a valós környezet részletgazdag megjelenése jellemző. A játék több útvonallal és behatolási ponttal rendelkezik a célpontok stratégiai mesterlövészetéhez. Egyedül vagy barátainkkal vállvetve is játszhatunk a co-op módnak köszönhetően.

De az igazi húzóerő továbbra is a kill cam. A lassított röntgenfelvételek véresebbé váltak, új csonttörésekkel gazdagodtak, illetve soha nem látott módon tépik szét a testeket a játékban.

2. Evil Dead: The Game

Elérhető: 2022. május 13. (PC, PS4, PS5, XBX/S, XBO, Switch)

Ash Williams visszatér, és barátait is magával hozza, hogy együtt egy többjátékos élményben legyen részetek. Játsszatok négy túlélőből álló csapatként, kutakodva, kifosztva és a kulcsfontosságú tárgyakat keresve, hogy lezárhassátok a világok közötti törést! Dolgozz együtt barátaiddal, akik a jóért harcolnak, vagy csatlakozz az ellenséghez Kandarian Démonként, aki játékosokra vadászik, felfalja a lelküket és halottakat birtokol!

Az Evil Dead: The Game visszatérés ehhez az ikonikus sorozathoz, az Evil Dead és az Army of Darkness filmekből, valamint az Ash vs. Evil Dead tévésorozatból kölcsönzött elemekkel. Bruce Campbell újra a láncfűrészes Ash szerepében látható, valósághű látványvilággal és egy fizikán alapuló rendszerrel, amely életre kelti a horrort.

3. Trek o Yomi

Elérhető: 2022. május 5. (PC, PS4, PS5, XBX/S, XBO)

Egy tragédia után kötelességek elé állítva egy magányos szamuráj túllép az életen és a halálon, hogy szembenézzen félelmeivel és a szerettei iránti kötelezettségeivel. A Trek to Yomi egy oldalra görgetős akciójáték, lélegzetelállító dizájnnal, melyet a klasszikus japán mozi ihletett.

A játékosok ördögi harcot vívnak képzett kardforgatók és természetfeletti lények ellen a feudális Japánt idéző világban. A Trek to Yomi már az első naptól elérhető a Game Pass részeként.

4. Vampire: The Masquerade – Swansong

Elérhető: 2022. május 19. (PC, PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch)

A népszerű asztali RPG-n alapuló Vampire: The Masquerade – Swansong egy narratív kaland a köztünk élő vérszomjas ragadozókkal, és lehet, hogy te is egy leszel közülük. Játssz három különböző vámpírral, használd bölcsen hatalmukat, és találd meg a megfelelő egyensúlyt emberi és állati oldalad között! Ebben a felfokozott történetben a te döntéseid határozzák meg Boston sorsát.

Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik, melyeket egyénileg fejleszthetsz. A megfélemlítést, a csábítást vagy a lopakodást választod? Ez a te döntésed mindaddig, amíg csillapítod a vérszomjad. A játékmenet egyedülálló megközelítésével a Swansong a nyomozás és a társadalmi interakciók során a tetteid következményeire helyezi a hangsúlyt. Gondosan elemezz minden helyzetet, mivel a döntéseknek hatalmas következményei lehetnek életedre és fajod sorsára!

5. The last taxi

Elérhető: 2022. május 31. (PC VR)

A The Last Taxi egy narratíva által vezérelt kalandjáték, amely a Progress Pointban játszódik, egy politikailag és gazdaságilag megosztott, szerteágazó metropoliszban. A játék teljes mértékben felkarolta az automatizálást és az emberi módosulást, szatirikus és komor-szürreális jövőképet teremtve.

Utolsó emberi sofőrként sokféle utassal találkozhatsz, akik mindegyike saját, személyre szabott beszélgetéssel rendelkezik.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

NVIDIA Studio platform | RTX GPU felhasználás kreátor szemmel

Mindenki jól ismeri az NVIDIA RTX GPU-ját, de leginkább játékokhoz szükséges videóvezérlőként gondolunk rá, holott …