Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés – 2022. június

Top 5 játék megjelenés – 2022. június

VAKÁCIÓ! Végre itt a nyár, de nyaralás előtt még gyorsan nézzük meg, hogy mit kínálnak nekünk júniusban a játék gyártók!

1. The Quarry

Elérhető: 2022. június 10. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, PC)

A 2K és Supermassive Gamesnek hála, ismét egy horror kalandot kapunk különböző befejezésekkel, szerteágazó eseményszálakkal. Emlékeztek még az Until Dawn-ra 2015-ből? Ahhoz hasonló kaliberű kalandra számíthatunk a The Quarry háza táján is. Izgalmakra, borzongásra, tinihorrorra felkészülni! Az élő szereplőkről mintázott karakterek zseniálisak, ennek köszönhetően a színészi játék is megfelelő lesz.

2. Deliver Us The Moon

Elérhető: 2022. június 23. (PS5, XBX/S)

A Deliver Us The Moon egy 3 évvel ezelőtt megjelent játék, aminek a 2022-es remastered verzióját élvezhetjük a legújabb konzolokon. Ez a nagy sikerű sci-fi thriller az apokaliptikus közeljövőben játszódik, ahol a Föld természeti erőforrásai kimerülnek. Egy magányos űrhajóst küldenek a Holdra kritikus küldetésre, hogy megmentse az emberiséget a kihalástól.

3. Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Elérhető: 2022. június 24. (Switch)

A Switch tulajdonosok örülhetnek, hiszen beléphetnek Shez helyébe, aki csatlakozik Edelgardhoz, Dimitrihez, Claude-hoz és más Fire Emblem: Three Houses karakterekhez. Harcolj Fódlan jövőjéért. Állj össze egy vezetővel, hogy hadsereget építs és irányíts stratégiai 1 vs. 1000 típusú csatákban! A választott ház három lenyűgöző története közül mindegyik más-más befejezéssel rendelkezik.

4. MX vs ATV Legends

Elérhető: 2022. június 28. (PC, PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch)

Legyen Tiéd a győzelem motorkerékpárral, ATV-vel és UTV-vel az MX vs ATV Legends játékban! Nézz szembe a hatalmas, nyitott környezettel. A karrier mód lehetővé teszi, hogy megtapasztald a profi versenyzővé válás összes kockázatát. Légy Te is terepes legenda! Eljött az időd!

5. Outriders Worldslayer

Elérhető: 2022. június 30. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, PC)

Az Outriders tulajdonosok számára megjelenő upgrade-ről van szó a Worldslayer képében. Emeld új erőszintekre meglévő Outridereid, miközben mélyebbre utazol Enochban! Használj karakterbővítést egy új 30-as szintű Outrider létrehozásához, amely készen áll a hatalmas Altered – Ereshkigal elleni küzdelemre!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Norton antivírus összehasonlítás | A legnagyobb és legrégebbi

Ha azt kérném, sorolj fel vírusirtókat, szinte biztos, hogy az első három márka között szerepelne …