Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés – 2022. július

Top 5 játék megjelenés – 2022. július

Nyár közepe a tipikus uborkaszezon, nézzük, mégis mikkel boldogítanak minket ebben a hónapban, amire esetleg érdemes lehet felfigyelni.

1. Arcageddon

Elérhető: 2022. július 8. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, PC)

Gilly, egy helyi játékterem tulajdonosa megpróbálja megmenteni üzletét egy arctalan megavállalattól. Ehhez előveszi az legjobb arcade játékokat, és összekapcsolja őket, hogy egy szuper játékot készítsen. Sajnos, a megavállalat, a Fun Fun Co. feltöri a játékot és megfertőzi egy vírussal. A barátaiddal vállvetve meg kell mentenetek a játékot és az utolsó játéktermet.

2. MADisON

Elérhető: 2022. július 8. (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S)
Elérhető: 2022. augusztus 26. (Switch)

A MADiSON egy első személyű pszichológiai horrorjáték, amely magával ragadó és félelmetes élményt nyújt a játékosok számára. A már megszokott, talán kissé klisés módszerrel, a fényképezőgép segítségével kötheted össze az emberi világot a túlvilággal, készíts képeket és próbálj ahladni előre azoksegítségével. Túlélő horror kalandnak tökéletes, fejts meg rejtvényeket, fedezd fel környezeted, és ami a legfontosabb, éld túl!

3. KRUT – The Mythic Wing

Elérhető: 2022. július 12. (PC, Switch PS4, PS5, Xbox)

A Krut: The Mythic Wings egy gyors tempójú hack and slash, oldalra gördülő platformjáték, amely egy 2018-as thai CG animációs, „Krut: The Himmaphan Warriors” című animációs filmen alapul, amely egy Garuda harcos kalandját követi az elvarázsolt Himmaphan szigeten.

4. Stray

Elérhető: 2022. július 19. (PC, PS5, PS4)

Az elveszett, egyedül és a családtól elszakadt kóbor macskának meg kell oldania egy ősi rejtélyt, hogy megszökjön egy rég elfeledett kibervárosból, és hazataláljon. Na, ez nem klisés, hanem őrülten hangzik minden szava. Viszont nem vicc, a játék állati jól néz ki, szó szerint 🙂 Ha macskás vagy, ha nem, ezt neked is látnod kell!

5. Hell Pie

Elérhető: 2022. július 21. ()

A Hell Pie egy kicsit talán obszcén 3D platformer, amely a rossz ízlést a következő szintre emeli! Nate megragadja a „rossz ízek démonának” szarvait, így azt a megtisztelő feladatot kapja, hogy összegyűjtse az undorító hozzávalókat Sátán hírhedt születésnapi pitéjéhez! Igen, elég furán hangzik, de épp ez ad bájt ennek az izgalmas platformernek.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Villanyszámla csökkentése az új rezsi tükrében

Nem csak a környezetünk, hanem a pénztárcánk szempontjából sem mindegy, hogy mennyi villanyt, vizet és …