Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2022. január

Top 5 játék megjelenés 2022. január

Új év, új játékok vagy régiek új platformokon. Ez jellemzi a januárt, izgalmas hónapnak ígérkezik itt az év elején. Csapjunk is bele, lássuk, mit kapunk a tél közepén!

1. Monster Hunter Rise

Elérhető: 2022. január 12. (PC)

A Monster Hunter World után megjelenő Monster Hunter Rise sokkal nagyobb sikereket ért el az új játékmechanikának köszönhetően, így még több embert vonzott a konzolok elé. Most végre a PC-s világ is megtudhatja, hogy miből maradt ki eddig, és végre felkészülhetnek a szörnyvadászatra.

2. God of War

Elérhető: 2022. január 14. (PC)

A God of War mindig is a PlayStation egyik exkluzív gyöngyszeme volt. Bár a PS4 és PS5 tulajok rég végigjátszhatták Kratos legújabb kalandját fiával karöltve, végre ezt a PC szerelmesei is megtehetik. Szó se róla, PC-n még nagyobb felbontásban, még részletesebb grafikával, és az Nvidia kártyák legütősebb újdonságaival megfűszerezve vághatunk bele a kalandba. Nézzétek csak:

3. Rainbow Six Extraction

Elérhető: 2022. január 20. (PC, PS5, XSX/S, PS4XBO, Stadia)

Korábban még Rainbow Six Quarantene címen vártuk, de Rainbow Six Extraction címre nevezte át a játékot az Ubisoft. A Siege zombis vadhajtása akkora sikernek örvendett, hogy külön játékot kellett rá építeniük. A 3 fős kooperatív játékban a már jól ismert operátorokkal kell felvenni a harcot a zombihorda ellen. Hogy mekkora sikere lesz? Úgy gondolom, hatalmas!

4. Circuit Superstars

Elérhető: 2022. január 27. (PS4, PS5)

A PlayStation konzolokra érkezik egy aranyos grafikával megáldott autóversenyes játék, a Circuit Superstars. Elég csak meglátni és azonnal bele is szeret az ember! A felülnézetes verseny izgalmas, és a multiplayer élménye mindennel felér!

5. Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Elérhető: 2022. január 28. (PC, PS5)

Az Uncharted sorozat a Playstation exkluzívok nagyjai közé tartozik. Most pedig, ahogy egyre több játéknál, itt is megjelenik PC-n egy Remastered verzióban, ahogyan PlayStation 5-re is. A Legacy of Thieves Collection alatt az Uncharted 4 és The Lost Legacy részekről beszélünk, amelyek a leglátványosabb és legizgalmasabb részei a sorozatnak.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb robotporszívó [2022] – Segítünk választani!

Napjainkban már minden okos és modern, így van ez a takarítás területén is, hiszen a …