Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2022. április

Top 5 játék megjelenés 2022. április

A tavaszi hóesés nem egy áprilisi tréfa volt. Az időjárás kiszámíthatatlan, de a tavaszi játékeső biztosan nem marad el! Lássuk hát, mikkel játszhatunk 2022. áprilisától.

1. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Elérhető: 2022. április 5. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch)

A LEGO STAR WARS kiadások megdobogtatják szívemet, a LEGO STAR WARS The Skywalker Saga igazán ütős darabnak ígérkezik. A már megszokott humoros játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas élményt nyújt, így bátran ajánlom a stílus szerelmeseinek.

2. Godfall

Elérhető: 2022. április 7. (XBX/S, XBO)

Az egy évvel ezelőtt, PS5 exclusive-ként megjelenő Godfall végre a Microsoft konzolán is elérhetővé válik április 7-től. Így minden Xbox tulajdonos belekóstolhat ebbe a fosztogatós-kaszabolós játékba, ami tele van hős lovagokkal és izgalmas mágiával. Ez az akció-szerepjáték olyan grafikával rendelkezik, hogy az agyad eldobod, de emellett pörgős kalandok részese is lehetsz, ha belevágsz.

3. Winter Ember

Elérhető: 2022. április 19. (PC, PS4, PS5, XBX/S, XBO, Switch)

Szinte a semmiből jelent meg a Winter Ember. Egy “arctalan ember” képében vághatunk neki ennek a lopakodós akciójátéknak. Közel egy évtizedes száműzetés után visszatérünk Anarrgal városába, ahol családunktól és vagyonunktól fosztottak meg, és emiatt kell bosszút állnunk az árnyékban rejtőzve, ellenfeleink életére törve.

4. MotoGP 22

Elérhető: 2022. március 25. (PC, PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch)

A motorversenyek szerelmesei örülhetnek a MotoGP 22-nek, ami minden vágyukat kielégíti. Álomszép grafikával és rengeteg tartalommal töltötték meg a készítők a játékot, arról nem is beszélve, hogy szinte a létező összes platformon megjelenik.

5. Vampire: The Masquerade- BloodHunt

Elérhető: 2022. április 27. (PC, PS5)

A Bloodhunt egy ingyenesen játszható battle royale játék, ami Prágában játszódik, a vámpírklánok kíméletlen háborúja alatt. Használd természetfeletti erőidet, fegyvereidet és eszedet, hogy levadászd a riválisaidat és urald az éjszakát!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb robotporszívó [2022] – Segítünk választani!

Napjainkban már minden okos és modern, így van ez a takarítás területén is, hiszen a …