Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2021. november

Top 5 játék megjelenés 2021. november

Novemberben inkább bent töltjük a szabadidőnket a meleg lakásban. Ilyenkor szívesebben játszik az ember valamivel online a haverokkal, mint hogy elmenjenek együtt valahová. Egy szó mint száz, metaverzumokba menekülünk, amit sosem lehet megunni, mert mindig jön valami újdonság! Lássuk ebben a hónapban mi érkezik!

1. Conway: Disapperance at Dahlia View

Elérhető: 2021. november 2. (PC, PS5, XSX/S, PS4, XBO, Switch)

Egy izgalmas történetnek lehetünk részesei ebben a logikai feladatokat felvonultató kalandjátékban. Vérbeli thriller stílust képvisel, amelyben egy eltűnt gyermek utáni nyomozást kell vezetned, és felfedezni Dahlia View sötét titkát, a “The Occupation & Ether One” alkotóinak hátborzongató kalandjában.

2. Just Dance 2022

Elérhető: 2021. november 4. (PC, PS5, XSX/S, PS4XBO, Switch, Stadia)

A Just Dance csak úgy mint a FIFA, NBA, NFL és egyéb sportjátékok, minden évben megjelenik a legújabb zenékkel, hogy akár egyedül, akár többen, party játékként használva élvezzük az új kedvenceinket. Ráadásul most Todric Hall – híres énekes, producer, koreográfus – is részt vett az elkészítésben, az ő számára is rophatjuk.

3. Forza Horizon 5

Elérhető: 2021. november 9. (PC, XSX/S, XBO)

A Microsoft konzoljának legnagyobb autóversenyes játéka mindig is a Forza Horizon volt. Ennek most megjelent az 5. kiadása olyan grafikával és pályákkal, hogy eldobjuk az agyunkat! A Forza szerelmesei máris kipróbálhatják a legújabb, legszebb és legmenőbb Forzát PC-n vagy Xbox-on! Ennyire szabadak talán még sosem voltunk Forzában, mint most!

4. Jurassic World Evolution 2

Elérhető: 2021. november 9. (PC, PS5, XSX/S, PS4, XBO)

Szeretted a Jurassic World Evolutiont? Egyengetted a dínóid sorsát, építgetted a parkodat, és elhárítottál minden veszélyt? Remélem nem sok embert áldoztál a T-Rexek oltárán! Most még több, még nagyobb, még izgalmasabb kaland vár Rád a legizgalmasabb Jurassic Park szimulátorban!

5. Battlefield 2042

Elérhető: 2021. november 19. (PC, PS5, XSX/S, PS4XBO)

A Battlefield 2042 a jövő csatáiba kalauzol. Izgalmas járművek és fegyverek tömkelege, újabb játékmódok, szuper single-, és még izgalmasabb multiplayer játékok várnak, hogy kezedbe vedd fegyvered, és kiterveld a győzelemhez vezető legjobb taktikát. Akár csapatban, akár egyedül tolod, Tiéd lehet a győzelem. Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játék megjelenés 2022. január

Új év, új játékok vagy régiek új platformokon. Ez jellemzi a januárt, izgalmas hónapnak ígérkezik …