Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2021. december

Top 5 játék megjelenés 2021. december

Decemberben, az év utolsó hónapjában sok izgalmas játék szokott megjelenni. Nem véletlen, hogy szeretik a karácsonyi időszakra időzíteni a megjelenéseket a fejlesztők és a forgalmazók. Nézzük hát, milyen friss játékok kerülhetnek idén a Mikulás csomagba vagy éppen a Karácsonyfa alá!

1. Warhammer 40,000: Battlesector

Elérhető: 2021. december 2. (PS5, XSX/S, PS4, XBO)

A Warhammer 40,000 szinte történelem, hiszen 1987 óta létező, a jövőben játszódó fantasy világ, amelyre nem csak társasjátékok, hanem számítógépes stratégiai játékok is épültek. Legújabb tagja a Battlesector alcímet viseli, amelyben a trianida hordákkal kell megküzdeni, körökre osztott stratégiában. Látványos és izgalmas küldetései egyre mélyebbre húznak be a Warhammer 40,000 világába.

2. Solar Ash

Elérhető: 2021. december 2. (PC, PS5, PS4)

A Solar Ash egy külső nézetes akció-kaland, platformer elemekkel. A világ egészen szürreális, ahol a történet játszódik, a képi világa pedig igencsak egyedi. A furcsa módon csúszkáló hős képében kell megmentenünk a világot. Mi másról szólna a játék? Izgalmas ellenfelek és változatos pályák biztosítják a folyamatos izgalmat.

3. Chorus

Elérhető: 2021. december 3. (PC, PS5, XSX/S, PS4, XBO, Stadia)

A Chorus egy űrhajós, lövöldözős játék, érdekes történettel a háttérben. Narát, a vadászpilótát irányíthatjuk majd, valamint az öntudatra ébredt Mesterséges Intelligenciát, aminek nyomán a hajót irányíthatjuk. Pusztító fegyverek, észbontó képességek segítik majd utunkat. Epikus helyszínek, sötét univerzum és rejtélyek, konfliktusok kísérnek majd.

4. HALO Infinite

Elérhető: 2021. december 8. (PC, XSX/S, XBO)

A HALO sorozat első része, a HALO: Combat Evolved XBOX-on 2001. novemberében jelent meg, immáron 20 éve. Olyan látványvilágot mutatott be, amitől mindenkinek leesett az álla. Azóta rengeteg részt megélt a sorozat, kedvencünk, a Master Chief John-117. Mit hoz az Infinite? Nézzetek bele a kampány előzetesébe:

5. Alfred Hitchcock – Vertigo

Elérhető: 2021. december 16. (PC, PS5, XSX/S, PS4, XBO, Switch)

Hichcock 1958-as Szédülés (Vertigo) című sikerfilmjéből készült kalandjátékot éleszt fel a Pendulo Studio. Csak egy kérdés maradt mielőtt belevágsz: bízol a saját elmédben? Merülj el egy újfajta pszichológiai thrillerben, játssz a valóság és a fantázia határán. Az Alfred Hitchcock ihlette univerzum nem csak beszippant, de hosszú időre le is köt.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

20220803_notebookhu_lg_dualup_monitor_teszt

LG 27,6″ 16:18 DualUp monitor teszt | nem mindennapi látvány

Az LG régóta benne van az IT szektorban, így nem kevés eszközzel képviselteti magát, legyen …