Kezdőlap / Cikkek / Thanos, kontra Chuck Norris! Ez a Végtelen háború!

Thanos, kontra Chuck Norris! Ez a Végtelen háború!

Nemrég debütált a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának Endgame névre keresztelt előzetese. A Bosszúállók-lázban égve sokan kreálnak különböző tartalmakat a témát illetően: rajongói teóriák, speciális kép- és videó anyagok születnek a képregényfilm-eposz lehetséges folytatását vizionálják… na meg vannak olyanok, akik elképzelik, hogy mi lenne, ha 20.000 Thanos mérné össze az erejét 20.000 Chuck Norrissal.

Az Ultimate Epic Battle Simulator nevű „játékban” a legelvetemültebb háborús helyzeteket hozhatjuk létre és a közösség, valamint a fejlesztők munkájának hála nem csak olyan „standardnek” tűnő egységek, mint a spártai harcosok, vagy második világháborús katonák kerültek be a játékba, hanem például Chuck Norris is. A körbepörgőrúgás kultikus mesterét imádja az internet, s a „több az jobb” elven elindulva, több Texasi kopó csak jobb lehet.

Nos, a legizmosabb szakáll tulajdonosának és 19.999 másának egy extrém ötlet szerint 20.000 ellenféllel kell szembeszállnia. Az őrült titánnal és másaival, Thanossal néznek farkasszemet, aki csettinteni ezúttal nem tud, de méretbeli különbsége komoly tényező lehet a nemrég Magyarországra látogató színész/harcmesterrel szemben.

A SergiuHellDragon-csatorna szerkesztője igazi rajongója a témának, így nem ez az első agymenése (ajánlom még az 5000 T-Rex kontra 20.000 Vasember anyagot is… nem röhög, ilyen tényleg van). Meglepően relaxáló és addiktív szórakozás ez, még ha az első pillanatokban furcsán is néz a videóra az ember fia/lánya.

Ja és a győzelem ezúttal nem egy csettintésen fog múlni…

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Törött kijelző | Félünk tőle, de nem teszünk ellene

A Huawei 10 országban – köztük hazánkban – végzett felmérésben arra kerestek választ, hogy tulajdonosaik …