Kezdőlap / Cikkek / SAMSUNG UNPACKED 2020 BESZÁMOLÓ

SAMSUNG UNPACKED 2020 BESZÁMOLÓ


A SAMSUNG most is odatette magát, a SAMSUNG Galaxy S20 mellett az újabb hajlított kijelzős telefonját is bemutatta, mely sokak számára sokkal használhatóbb alternatívát nyújthat, mint a Galaxy Fold. Lássuk hát mi történt a 2020-es év első SAMSUNG Unpacked eseményén.

Iszonyatosan vártuk már a 2020-as év első SAMSUNG UNPACKED eseményét, hogy a Samsung Galaxy S20-at hivatalosan is bemutassák. De még ettől is picit talán izgalmasabb készülékkel indították az eseményt, a tavalyi év elképesztő SAMSUNG Galaxy Fold-ja után az új Galaxy Z Flip-et mutatták be először.

Samsung Galaxy S20

Elérkeztünk a Galaxy S20 bemutatásához, mely az S10 után meglepő módon nem S11 lett. Az, hogy 2020 miatt lett-e S20, vagy a könnyebb tovább számozás miatt, esetleg egy marketingfogás csak, hogy nagyobb ugrásnak tűnjön, azt sosem fogjuk megtudni.

Három különböző Galaxy S20-at kapunk: S20, S20+ és S20 Ultra

A SAMSUNG mindig is az innovációiról volt híres és úgy tűnik most sem leszünk ennek híján. Először is az Galaxy S20 összes variánsa 5G képes lesz. A kameráknál kiemelték, hogy mindig is a minőség volt a fontos, ezért is alkották meg az új kamerarendszert, hogy magas felbontással magas képminőséget biztosítsanak. A legnagyobb újítás a Space zoom (100x zoom), ami a kép minden részletét élesen rögzíti, így bárhová közelíthetünk a képeinken, éles lesz és nem elmosódott vagy túl pixeles. Ennek a kiszámítását egy mesterséges intelligencia végzi. Ez igazából 10x Hybrid zoom egészen 100x szuper felbontású zoomig. A videórögzítés immáron 8K-ban zajlik és simán lehet 8K videóból fotókat is kinyerni, mert elég nagy felbontású hozzá. A főkamera 108 megapixeles MI (mesterséges intelligencia) kamera. Van még telefotó is természetesen 😀

A kijelző 120Hz-es képfrissítést kapott, amit sokan már a Note 10-nél is hiányoltak. 5000mAh akkumulátor, hogy egész nap kibírja a telefon. Az Olimpiai játékok előtt fejet hajtva lesz egy külön olimpiai kiadás is.

Ha elsők között szeretnéd kézhez kapni, akkor nálunk már előrendelheted akár kamatmentes részletfizetéssel is! Ráadásul Galaxy Buds+ vezetéknélküli fülhallgatót 🎧 kapsz a vadonat új Samsung csúcstelefonod mellé!

Samsung Galaxy Z Flip

A Motorola RAZR hajlított kijelzős telefonjára hajaz a Z Flip, melyet 3 színben fognak forgalmazni, méghozzá Mirror Purple, Mirror Black és Mirror Gold. A telefon kezelőfelületét úgy alakították ki, hogy notebook módjára kinyitva is kezelhető legyen. Például, ha egy szelfit szeretnénk készíteni, de nem kézből, nincs szükség állványra, hanem így könnyedén leállíthatjuk. Amíg az egyik fele vízszintesen van lerakva, a másik fele merőlegesen állítva figyel felénk.

A készülék nyitásáért felelős mechanika úgy van kialakítva, hogy por ne kerülhessen bele, ezzel is biztosítva annak hosszú élettartamát.
A teljesen szétnyitott telefon olyan széles képarányt biztosít, amit Cinematic screennek neveztek el a mozis képarány miatt, amin O formájú szelfi kamera van vágva és a telefon mellé ingyen jár a Youtube premium előfizetés.

$1.380-os indulóáron (427.000 Ft) kerül a boltok polcaira az USA-ban. Lesz Thom Browne kiadás is belőle órával, Buds Plus-szal, tokkal közös pakkban.

Galaxy Buds+

Spotify partnership, ahol egy érintéssel hozzáférhetünk a Spotify előzményeinkhez. Vezetéknélküli töltéssel tölthető, egy feltöltéssel 11 órán át működik és a tárolója 22 órányi töltést tud biztosítani. Az ára $149 (46.000 Ft) lesz és 3 színben (kék, fehér, fekete) kapható majd.

Partnerségek

A Netflix CEO-ja is megjelent a színpadon és elárulták, hogy egy SAMSUNG – Netflix közös kooperáció indul, ahol a világ összes SAMSUNG mobiltelefon tulajdonosa olyan extra tartalmakhoz, „így készültekhez” férhetnek hozzá, amihez mások nem.

Beszéltek továbbá Microsoft, Xbox (ennek köszönhető a Forza Street) és Google kooperációkról is.

Szeretnéd mindenkinél hamarabb megszerezni az új SAMSUNG Galaxy S20 mobiltelefont? Rendeld elő most 0% THM-mel 20 havi részletre, és ráadás Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgatót 🎧 kapsz a vadonatúj Samsung csúcstelefonod mellé! Klikk ide!

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre …