Kezdőlap / Cikkek / Samsung Galaxy S9 – Februárra várhatod, a boltokban pedig márciustól kapható

Samsung Galaxy S9 – Februárra várhatod, a boltokban pedig márciustól kapható

Néhány mende-monda arról szólt, hogy a Samsung mindenkit megelőzve, Las Vegasban, a CES-en mutatja be a Galaxy S9-et. Ismerve a koreai cég utóbbi években folytatott stratégiáját, ezt nehéz volt elhinni. Az új szóbeszéd, amelynek forrása nem mellesleg Mark Gurman, már jóval hihetőbbnek hangzik.

De miről is van szó?

Arról, hogy a Samsung szakít a hagyományaival és a megszokotthoz képest egy hónappal előbb mutatja be az új csúcskészülékét, ez pedig azt is jelenti egyben, hogy a Galaxy S9 egy hónappal korábban lesz kapható. A márka februárban mutatja be az új modelljét, amelyet márciusban kezd értékesíteni.

Gurman és Evan Blass is megerősítette az információt, miszerint iteratív frissítésre számíthatunk. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy S9 dizájnja nem tér el sokban az S8-étól, azonban a processzor és a kamera területén is jelentős javításokat tapasztalhatunk. Mindezek mellett a koreai cég bemutatja a Bixby 2.0-t, amely okoshangszóróval érkezik.

A Galaxy S9 duplakamerás készülék lesz, ezt a tulajdonságát a Note 8-tól örökli. Emellett a hátlapon megmarad az ujjlenyomat-leolvasó, amely ez alkalommal a félreértések elkerülése végett a lencse alatt kap helyet. Ez az eszköz mutatja be a Snapdragon 845-öt.

A Galaxy S9 állítólag megtartja az ú.n. Infinity Displayt a Super AMOLED panellel. Míg az S9 5,8 hüvelykes képernyővel, addig az S9+ 6,2 hüvelykessel fog számolni. Az előbb említett modell maximum 4GB RAM-os, míg a bővített verzió maximum 6GB RAM-os lehet.

A készülék bemutatóját 2018. február 27-ére tervezik, azt azonban nem tudni, hogy a 2018-as Mobile World Congress keretein belül, esetleg egy ettől független, Unpacked rendezvényen. A legújabb információk szerint a koreai gyártó március második, vagy harmadik hetében dobná piacra a legújabb csúcsmodelljét.

Comments

Kapcsolat Papp Alexandra

Talán ez is érdekel

Xiaomi Mi 10 lite Youtube nyereményjáték

Nyerj Xiaomi Mi 10 lite telefont!

Kissé viseltes már a régi telód? Akkor most itt az esélyed, hogy beújíts egy vadiúj, …