Kezdőlap / Cikkek / Samsung Galaxy S10 vs Nokia 3310 | 450 méteres zuhanás

Samsung Galaxy S10 vs Nokia 3310 | 450 méteres zuhanás

Mit csinál egy átlag tech-videós, amikor kézhez kapja a piac legújabb csúcstermékét? Indítás után lelkesen nyomogatja, elviszi magával és pár hétig használja, fotókat készít és játszik rajta. A tesztidőszak után nekiáll cikket írni, meg felvenni a videót, amiben gyakran összehasonlítja más telefonokkal. Nos, az UnlockRiver csatornáján nem ezt a klasszikus vonalat alkalmazták…

Az UR csapata elemi ösztönökre igyekszik hatni: végy valami érdekeset/drágát és törd össze. Legtöbbször a gravitációra bízzák a dolgot és nagyon magasról dobálják le a „rájuk bízott” eszközöket.  Alapból érdekes dolog megnézni azt, hogy egy 1000 lábra (nagyjából 457 méter) felrepülő drónról „lepottyantott” csúcstelefon mit bír ki. A Gorilla Glass üvegek híresen jól bírják a strapát, de ez a zuhanás már annak is erősen a komfortzónáján kívülre esik.

„Minek állnánk meg itt?” – tehették fel maguknak a kérdést, majd úgy döntöttek, hogy a tech világ egy mitikus szereplőjét, a Nokia 3310-est is beveszik a képletbe. A „Törhetetlen csodát”, amit mémeken Thor kalapácsaként is gyakorta ábrázolnak, odakötötték a Samsung Galaxy S10-hez, hagy repüljenek együtt.

Két dolgot nagyon fontos megjegyezni: Az egyik, hogy otthon ilyet ne próbáljatok ki. Az UnlockRiver-es srácok megfelelően biztosították a helyszínt (üres parkoló, védősisak) és a támogatóktól kapott eszközöket használták fel. A másik, hogy a biztosítások nem alkalmazhatók ilyen esetekben, amikor nem harmadik személy által okozott, vagy vétlen a sérülése a telefonnak. Ezek a videók azért készülnek, hogy nektek már ne kelljen kipróbálni és mellette jól is szórakozzatok rajta!

Thor kalapácsának titka… a villámokért Pikachu ügyel.

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

20220803_notebookhu_lg_dualup_monitor_teszt

LG 27,6″ 16:18 DualUp monitor teszt | nem mindennapi látvány

Az LG régóta benne van az IT szektorban, így nem kevés eszközzel képviselteti magát, legyen …