Kezdőlap / Cikkek / Samsung Galaxy Note 20 teszt |lehullott a lepel

Samsung Galaxy Note 20 teszt |lehullott a lepel


Mint azt megszokhattuk, a SAMSUNG tollal szerelt Note modelljeit mindig az év 2 felében mutatja be, és nem történt ez idén sem másképp a Samsung Unpacked 2020 augusztusi eseményén.

A SAMSUNG is kénytelen volt online megtartani a hatalmas eseményt a vírus miatt, ez nem jelenti azt, hogy ne követték volna több millióan nyomon, hiszen végre bemutatták hivatalosan a SAMSUNG Galaxy Note 20 és Note 20 ULTRA készülékeket. Mellette helyt kapott a Galaxy Tab S7 két variánsban, a Galaxy Buds Live és a Galaxy Z Fold 2 is.

A SAMSUNG Galaxy Note 20 idei variánsai is természetesen az idei csúcs hardverekkel képviseltetik magukat (Exynos 990), mint azt minden évben megszokhattuk, de ami kiemeli őket a tömegből az az S Pen. A toll reakcióidejének csökkentése volt most az egyik legfontosabb változás, méghozzá 9 ezredmásodpercre sikerült lecsökkenteni azt. Ezzel párhuzamosan az online felhőbe rajzolás is gyorsul az 5G hálózatoknak hála, így egy távoli meetingen szinte már-már késleltetés nélkül láthatják a résztvevők, hogy mit is művelünk a tollal, legyen az egy prezentáció vagy egy rajz.

A Note 20 4G és 5G modell formájában is kapható lesz, mindkettő 256GB tárhellyel és 8GB RAM-al lesz felszerelve, míg az ULTRA variánsból csak 5G modell létezik hasonló tárhely mérettel, viszont 12GB RAM-al.

A Note 20 kijelzője 6,7″ és lapos, 60Hz képfrissítéssel, míg az ULTRA 6,9″ ívelt és 120Hz-es képfrissítéssel büszkélkedhet. Mindkét készülék 25%-kal magasabb fényerőre képes, mint az elődjük.

Kamerák tekintetében is van eltérés. Az ultra 108MP főkamerával, 12MP széles látószögűvel, 12MP méretű telefotó lencsével szerelt, amivel 5-szörös zoom érhető el. Az alap Note 20 64MP főkamera, a háromszoros zoom csak hibrid módban érhető el, a másik két kamera ugyanúgy 12-12 MP méretű széles és telefotó lencse, a szelfi kamerák is megegyeznek a maguk 10MP-es méretükkel.

A SAMSUNG Galaxy Unpacked 2020 eseményen bemutatták még a Galaxy Tab S7 tabletet 11″ és a Tab S7 Plus-t 12,4″ méretben. A kisebből WiFi és 4G/LTE modell létezik, míg a nagyobból a Wifi modell mellett az 5G-vel is elérhető.

Továbbá bemutatták a Samsung Galaxy Z Fold 2-t, aminek végre az apró kis kijelzője majdnem az egész telefon előlapját elfoglalja összezárt állapotban, valamint a belső kijelzőre egy kevésbé sérülékeny, hajlékony üveg került és az ottani csúnya kamera noch is egy apró kameralyukra cserélődött.

A Samsung Galaxy Buds Live legnagyobb durranása pedig a Nose Canceling, amivel a külső zajforrásokat is megpróbálja a minimálisra csökkenteni úgy, hogy kioltja azokat a külső mikrofonok segítségével.

És a Samsung Galaxy Watch 3 is be lett jelentve, ahol végre megígérték, hogy hamarosan jön az EKG szenzor rá, valamint a korábbi Watch Active 2-re egyaránt. Tud végre vérnyomásmérést és véroxigénszint-mérést is. Ezen felül nem tud többet, mint a Watch Active 2, de kapott fizikai koronát a vezérléshez.

Habár a SAMSUNG online tartotta ezt a bemutatót, mindenki nagy izaglommal várta, hogy miket fog bemutatni. Idén sem kellett csalódnunk a SAMSUNG legújabb felhozatalában.

Ha most előrendeled a Notebook.hu webáruházában a Note 20-at, Samsung Galaxy Buds üti a markod, a Note 20 Ultra előrendelői pedig Galaxy Buds Live-ot kapnak a készülék mellé ajándékba.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Xiaomi Mi 10 lite Youtube nyereményjáték

Nyerj Xiaomi Mi 10 lite telefont!

Kissé viseltes már a régi telód? Akkor most itt az esélyed, hogy beújíts egy vadiúj, …