Kezdőlap / Hírek / Oppo Find X & Super VOOC | Nulláról százra? Harmincöt perc!

Oppo Find X & Super VOOC | Nulláról százra? Harmincöt perc!

Egy autó esetében elég siralmas teljesítmény lenne a címben megjelölt gyorsulási idő. A harmincöt perc alatt 100-as tempóra való gyorsulás helyett azonban tegyünk a 0 és a 100 végére egy %-jelet, amivel már sokkal izgalmasabbnak tűnik a dolog!

Akinek kevéssé lenne ismerős a töltési idők újra nagymenője, annak essen most pár szó az Oppo-ról, ami hivatalosan is a negyedik legtöbb telefont eladó gyártó a világon, a 2017-es éves eladási adatok szerint. A kínai, valamint a távol- és közel-keleti piacon domináns cég kis hazánkban még nem igazán tette le névjegyét (tény, van aki ismeri, de a nagy közönség számára még kevéssé ismert), de várható lehet tőlük is hasonló, robbanás szerű terjedés, mint a Huawei és a Xiaomi esetében. A fő profiljuknak a selfie-technológiák innovációját jelölték meg, mondhatni az aktuális trendeknek megfelelően.

Na de, mit is tett le az Oppo az asztalra? Az Oppo Find X, mint a gyártó csúcsmodellje, speciális motorikus kamerarendszert kapott, na meg egy szponzort, ami segít a hírverésben. A Lamborghininél ugyanis láttak fantáziát az Európába betörni készülő márkában, így egy koprodukció lévén megszületett az Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, aminek 3400 mAh-s akkumulátora 35 perc alatt képes 0%-ról, egészen 100%-ig feltöltődni. Kicsit több, mint fél óra alatt.

Ez köszönhető a Super VOOC töltési-rendszernek, amivel az ígéretek szerint mindössze 5 percnyi töltés után két óra beszélgetési időhöz elegendő energiát kapunk. A Super VOOC rendszer egy alacsony feszültségű pulzustöltési rendszert takar, amihez a célra megfelelő, speciális akkumulátort kell beépíteni a telefonokba. Természetesen ilyen foglal helyet az Oppo csúcsmobiljában is.

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2020 decemberben

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, amit a legtöbben talán a Karácsony miatt várnak, de sokan …