Kezdőlap / Cikkek / Norton 360 for Gamers teszt | Vírusirtó játékosoknak? Igen!

Norton 360 for Gamers teszt | Vírusirtó játékosoknak? Igen!

Mindenki tisztában van vele, hogy mire való egy vírusirtó. Védelmet biztosít a káros programok, vírusok, trójaiak ellen. De biztosan csak ennyit tud? 2021-et írunk és rengeteg más fenyegetettséggel is szembe kell néznünk, amire talán nem is gondolnánk. De mégis miben más egy olyan vírusirtó, ami kifejezetten játékosok részére lett kifejlesztve és finomhangolva? Erről szól ez a cikk!

2021-ben az általános vírusirtó feladatok mellett számos egyéb védelmi funkcióra van szükségem és lehetőségem. Arról nem is beszélve, milyen extra szolgáltatásokat kínálhat egy vírusirtó a biztonságon túl!

Védelem 3 eszköz számára

Ha a Norton 360 for Gamers mellett teszed le a voksod, akkor azt 3 eszközre telepítheted fel! Windows PC, Mac, Android és iOS verziók léteznek belőle. Nekem asztali gépre, notebookra és okostelefonra van feltelepítve, de az is egy variáció, hogy a gamer gépeden kívül a barátod/barátnőd gépére teszed fel, így mindannyian védve lehettek. Szóval senki ne mondja nekem, hogy nem fogja tudni kihasználni a 3 eszközös védelmet! 🙂

Játékosokra szabva

Lássuk mitől lesz ez egy Gamer vírusirtó! A Norton Game Optimizer a számítógéped teljesítményét növeli meg a háttérben futó programok optimalizálásával. Automatikusan felismeri a játékokat, és igyekszik maximális teljesítményt biztosítani. Kiküszöböli a képkocka sebesség lassulását és késését, hogy tökéletes vizuális élményt kapjunk. A háttérben futó, a rendszer erőforrásait felemésztő alkalmazásokat pedig lelövi, ha nincs rájuk szükség. Ezzel csúcsra járatja a számítógépet a játék számára.

Nézd meg tesztvideónkat a Norton 360 For Gamers vírusirtóról, ha kíváncsi vagy miért érdemes ezt választania egy gamernek!

Elérhető funkciók, szolgáltatások

Game Optimizer
Nagyobb élményt kapunk: Maximalizálja a játékok sebességét azzal, hogy nagyobb teljesítményt biztosít a játékokhoz.

50 GB felhőalapú biztonsági tárhely
Automatikus biztonsági mentés a felhőbe Windows alapú PC esetén (kivéve, ha a Windows 10 S mode-ban fut vagy ARM alapú procival rendelkező gépről van szó). Ezzel akár a játékklipeket online tárolhatjuk, hogy ezzel helyet szabadítsunk fel a gépen.

Értesítések optimalizálása
Csak a fontos információkról küld értesítéseket a Norton, ha támadás éri a felhasználó gépét vagy a védelem veszélybe kerül.

Teljes képernyős mód észlelése
Teljes képernyős módban a kritikus riasztásokon kívül minden értesítést lenémít.

Szülői felügyelet
Bizony a 3 felhasználóból juthat a gyerek gépére, telefonjára is, így az online tevékenységük irányíthatóvá, felügyelhetővé válik és tudjuk azonosítani a potenciális veszélyeket, még mielőtt beüt a baj.

Secure VPN a DDoS- és doxxing-támadások elleni védelemhez
Ezek ellen a fenyegetettségek ellen léphetünk fel VPN-en keresztüli IP cím elrejtéssel, névtelenül.

Fenyegetések elleni valós idejű védelem eszközei számára
Többrétegű, fejlett biztonság nyújt védelmet a meglévő és új kártevőkkel szemben. De az adathalászattal, valamint a játékok és webhelyek biztonsági hibáival szemben is hatékonyan lép fel.

PC SafeCam
A Norton észleli, ha valaki megpróbál hozzáférkőzni a webkamerához és megakadályozza azt.

Intelligens tűzfal PC-hez
A számítógépek közötti kommunikációt figyelve segít blokkolni az illetéktelen forgalmat a személyes fájlok és a pénzügyi adataink védelmét szem előtt tartva.

Jelszókezelő
Rengeteg felhasználói fiókkal rendelkezünk és mindegyikhez tartozik jelszó. Nagy hiba ugyanazt a jelszót alkalmazni mindenhová, de külön jelszavakat megjegyezni nehéz, generált jelszavakat pedig lehetetlen. Erre való a biztonságos, online jelszókezelő, ami játék- és egyéb fiókjaink belépési adatait, bankkártya adatainkat is képes tárolni.

Miért a Norton?

Több, mint 25 éves kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkező vírusirtó. Naponta átlagosan 7 millió fenyegetést blokkol. Rengeteg funkcióval és szolgáltatással rendelkezik. 60 napos pénz visszafizetési garanciával rendelkezik, továbbá ha a használata során olyan vírus fertőzi meg valamelyik eszközünket, melyet a Norton szakértője nem tud eltávolítani, visszafizetik az árát.

Kell ennél több, hogy biztonságban érezhessük asztali és mobil eszközeinket? Szerintem nem. A Norton 360 For Gamers egy jó választás a vérbeli játékosok számára!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

A nyár utolsó hónapját kell már csak kibírnunk, hogy kezdetét vegye az őszi kánaán, és …