Kezdőlap / Cikkek / Népszerű böngésző bővítmények – Hozd ki a netezésedből a maximumot!

Népszerű böngésző bővítmények – Hozd ki a netezésedből a maximumot!

Hogy miért hangoztatjuk annyira a böngésző bővítmények előnyeit? Mert a technológia világában felgyorsult az élet. Minden folyamat egyre inkább lerövidül. Pillanatok alatt találhatsz olcsó repülőjegyet a neten, pillanatok alatt megvásárolhatod online a kedvenc zenekarod legújabb pólóját…

Technológia témájú blogunkat olvasva nem csupán a legújabb kütyükről, laptopokról, számítógépekről, okostelefonokról tudhatsz meg többet, de informatikai tippeket is kaphatsz, érdekességeket is olvashatsz. Előző cikkeinkben már írtunk 5 rendkívül hasznos böngésző bővítményről, a mostani írásunkban pedig még több tippet adunk.

  1. Personal Shopping Assistant

Avagy találd meg az adott terméket a legjobb áron! Az internetes árak nagyon változóak lehetnek egy-egy termék esetében. Egyes webshopok bizonyos napokon hatalmas árleszállítási akciókat tartanak. De hogyan akadhatsz rá ezekre a speciális ajánlatokra? Senkinek nincs ideje napi szinten nézegetni 5 webshop kínálatát. Erre jelent megoldást a Microosoft által kifejlesztett Personal Shopping Assistant, amely az Opera, az Edge és a Chrome falhasználók számára elérhető.

  1. Pushbullet

Avagy csatlakoztasd egymáshoz elektromos kütyüidet! Manapság minden bizonnyal nem csak számítógéped van, biztosan van okostelefonod, esetleg tableted. Hát nem lenne jó ötlet egymással összekapcsolni ezeket? Így linket küldhetnél a gépedről a mobilodra, esetleg képet, dokumentumot küldhetnél a telefonodról a PC-re. Itt a Pushbullet, amellyel ez az ötlet valósággá vált.

  1. Pocket

Avagy majd később elolvasom. Elég gyakran megesik a hétköznapokban, hogy éppen ráakadsz egy érdekes tartalomra, de nincs időd elolvasni, mert hív anyu, esetleg azonnal el kell rohannod valami miatt.

A Pocket bővítménnyel elmentheted a linkeket és kedvedre rendezheted őket.

Comments

Kapcsolat Katona-Kis András

Talán ez is érdekel

Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Sokan, sok üzleti notebook ajánlattal bombázhatnak most, de te ne vessz el közöttük!Leszűkítettük neked a …