Kezdőlap / Cikkek / Milyen játékokat várunk 2018-ban?

Milyen játékokat várunk 2018-ban?

A játékkedvelők számára minden év eleje izgalmas időszak, hiszen ilyenkor tudjuk áttekinteni, mi vár ránk idén, milyen játékok fognak kijönni. A készítők persze nem tétlenkednek, az év eleji izgatott hangulatot kihasználva be is harangozzák a tervezett produkciókat, ezzel is növelve a várható érdeklődést.

2018 pedig igen mozgalmas év lesz a játékok szempontjából: több új játékot fognak piacra dobni, köztük klasszikusokat, remake-eket és teljesen új történeteket is. Lehetetlenség lenne mindet megemlíteni, ezért a teljesség igénye nélkül összeszedtünk párat, ami különösen ígéretesnek tűnik.

Chavalier remake

Akik szerették az eredeti verziót, azok bizonyára örömmel hallják, hogy készül egy újabb változat a Chavaliérből. Nem mintha probléma lenne a régivel, egyszerűen csak elmaradott: a grafikai és egyéb megoldások már nem az igaziak, így a jobbat megszokott játékosok már nem mindig térnek vissza hozzá szívesen.

Dragon Ball FighterZ

Aki valami klasszikusra vágyik, az valószínűleg imádni fogja ezt a játékot. A megszokott, jól ismert animés megjelenés, jó néhány remek bunyóval. Mindezt fűszerezi a rengeteg különféle karakter, a három részre osztott sztori, és persze a hosszú évek óta jelenlévő Dragon Ball mánia – nem csoda, hogy sokan várnak erre a játékra.

Egy utolsó nagy bővülés: World of Warcraft

Bár ez a játék alapjában véve évekkel ezelőtt volt nagy szám, még mindig sokan szeretik. A Battle for Azeroth a sorozat talán utolsó bővítése lehet, a rajongók pedig ezt tudván, igen komoly érdeklődést mutatnak felé. Az biztos, hogy az eddigi színvonal alapján ebben a bővítésben sem valószínű, hogy csalódunk majd.

Vampyr

Bár az utóbbi évtizedben bőven kijutott vámpíros sztorikból, ez a játék mégis képes lesz valami pluszt adni. A XX. század első felében, Londonban játszódik a történet, amit egy fiatal orvos szemszögéből mesél el a játék – aki egyébkén maga is vámpír. Ettől lesz a sztori igazán összetett és egyedi.

Comments

Kapcsolat Papp Alexandra

Talán ez is érdekel

Otthoni Home Office munka – Mi kell hozzá?

Elérkezett a Home Office ideje, aki megteheti, az otthonról végzi a munkáját. Mire lesz szükségünk, …