Kezdőlap / Cikkek / Még 3 hasznos alkalmazás – Ezek sem hiányozhatnak az idősebbek okostelefonjáról

Még 3 hasznos alkalmazás – Ezek sem hiányozhatnak az idősebbek okostelefonjáról

Az előző bejegyzésünkben már szót ejtettünk két olyan alkalmazásról, amelyek semmiképp nem hiányozhatnak a telefonodról. Vége a bosszantó reklámoknak és vége az elfelejtett jelszavak időszakának. Jelen írásunkban folytatjuk a sort és ezúttal olyan alkalmazásokkal ismerkedhetsz meg, amelyek célközönsége elsősorban az idősebb korosztály.

Anti Toolbar

Mindig, amikor letöltesz egy új programot a telefonodra, felmerül annak az esélye, hogy véletlenül egy másik, nem kívánt eszközt is telepítesz. Hogy ez hogyan lehetséges? Ki ne próbálná felpörgetni a telepítést a „tovább” gomb rekordgyorsaságú nyomogatásával? Ez nem a legszerencsésebb, hiszen olvasás nélkül nyomogatod a gombokat.

Éppen ennek az orvosolására fejlesztették ki az Anti Toolbart, amely iOS-ra és Androidra is elérhető. Az idősebbeknek meg főleg jól jön, így megvédi a készüléküket a felesleges appoktól.

Kerüld el a nem kívánt vásárlásokat!

Itt nem egy alkalmazásról, hanem inkább egy trükkről beszélhetünk. Tudtad, hogy egy jelszó, esetleg ujjlenyomat beállításával megakadályozhatod a véletlen mobilos vásárlásokat?

Easy Family Social

A szüleidnek, nagyszüleidnek nincs Facebookjuk, mert azt mondják, nem értik, hogy működik? Az Easy Family Social a kezdők Facebookja, használata nagyon egyszerű és segítségével képeket oszthat meg a felhasználó közeli ismerőseivel, akiknek üzenni is tud.

Az alkalmazás Windowsra, Androidra és iOS-ra is elérhető.

 

Ha szüleidnek, nagyszüleidnek vásárolnál mobilt, már tudod, hogy a korábban felsorolt alkalmazások és trükkök nagyon jól jönnek nekik. Hozd ki a kütyükből a maximumot és ne felejtsd el, hogy nem mindenki született bele a technológia korába!

Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki szeretteid számára az ideális okostelefont!

Comments

Kapcsolat Papp Alexandra

Talán ez is érdekel

Legjobb 5G telefonok [2021]

Amikor beköszöntött az 5G korszak, elég nagy felhajtás volt körülötte, hogy káros az egészségre, elpusztulnak …