Legjobb PS5 kiegészítők

Összeszedtük nektek a Sony csúcs konzoljához, a Playstation®5-höz tartozó leghasznosabb kiegészítőket egy kupacba, hogy könnyebb legyen megtalálni a tökéletes PS5 kiegészítőt.

PS5 kontroller kiegészítők

A PlayStation 5 egyik legfontosabb kiegészítője a kontroller, mi más is lenne, így ehhez további kiegészítők is kaphatók, mint például töltőállomások, töltőkábelek, tartóállványok. Az egyik legkeresettebb kiegészítő kétségkívül a töltőállvány, így abból a 2 kontroller egyidejű töltésére alkalmas Venom PS5 DualSense Kontroller Dupla Töltő állomást emelnénk ki nektek.

PS5 hűtő

Habár a PS5 hűtését már folyékony fémmel és hatalmas, igazán hatékony és egyben csendes ventillátornak köszönhetően profin megoldották, azért keményebb meccsek, nyári melegek alkalmával nem nehéz megizzasztani. Éppen ezért külön hűtésről is gondoskodhatunk neki, amelyre több megoldás is létezik. Amit viszont mi nyugodt szívvel ajánlunk, az a Konix Mythics PS5 konzol hűtő töltőállomással és játéktartóval. Nem csak hasznos a hűtés miatt, de igazán praktikus, ahogyan 11 dobozos játékot állíthatunk mellé, és még akár 2 kontroller egyidejű töltését is megoldja nekünk.

PS5 fali konzol

Vannak, akik a PS5-öt szeretnék a falra rögzítve tartani, és kapható is néhány fali konzol kifejezetten PS5-höz, az elvetemültebbek pedig 3D modelleznek maguknak és megosztják a 3D nyomtatható fali konzol verziójukat az emberekkel, mint például ezt is.

PS5 töltőállomás

PS5 töltőállomás alatt általában az emberek a PS5-höz tartozó kontrollerek töltőjére gondolnak, amiről fentebb is írtunk, jobb esetben a hűtő dokkolóról, amin kontroller is tölthető. Létezik viszon a PlayStation 5-höz további kontroller, méghozzá a PSVR2 kontrollerei, melyhez szintén vannak töltőállomások vagy töltőállványok. De akár mindent is tölthetünk egyszerre az alábbi töltőállomással, ami nem csak 2 db DualSense kontroller és 2 db PSVR2 kontroller töltésére képes, hanem még USB HUB-ként további USB portokat is elérhetővé tesz, valamint a PSVR2-nek is helyet kínál.

PS5 fejhallgató

A PS5 konzolhoz a hivatalos PlayStation 5 Pulse 3D vezetéknélküli fejhallgató, amit első körben ajánlunk, azzal nem lehet mellényúlni, arról nem is beszélve, hogy a PSVR2-höz is tökéletesen illeszkedik. Viszont léteznek alternatívák is, rengeteg PS5 fejhallgató található a notebook.hu kínálatában.

Playstation 5 gyári tartozékok

A PlayStation 5-höz töménytelen mennyiségben gyártanak kiegészítőket, de mégiscsak a gyári tartozékokat tekintik a legtöbben a leginkább megbízhatóknak, legyen szó PS5 kontrollerről, PS5 fejhallgatóról, PS5 média távirányítóról, PS5 kameráról vagy olyan speciális kiegészítőkről, mint a PS5 DualSense Edge kontroller.

Playstation VR2

A PlayStation az egyetlen konzol a piacon, amely évek óta kínálja felhasználóinak a virtuális valóságot, melynek legújabb kiadása, a PSVR2 most 2023. február 22-én jelent meg. Mérföldkövekkel megelőzi elődjét, és belép a nagyligába a PCVR konkurensek közé, több szempontból lepipálva azokat. Érdemes-e beruházni egyre? Nem kérdés, a PlayStation VR2 elképesztő és ámulatbaejtő! Amíg nem próbáltál VR-t, fogalmad sincs, mit hagysz ki!

Hol lehet PS5 öt venni?

Érdemes PS5-öt a notebook.hu webáruházában keresni. Kapható többféle kivitelben, akár lemezes vagy digitális verzióra fáj a fogunk. A garancia miatt nem kell, hogy aggódjunk, és tömérdek kiegészítőt is vehetünk mellé, mint például a PlayStation VR2 vagy akár a DualSense Edge kontroller.

PS5 részletre

A PS5 nem mondható olcsó konzolnak, de ez érthető is, hiszen nagyon jó hardver dorombol benne. Aki szeretne egyet venni, mégsem akar egyszerre ekkora összeget kifizetni, megteheti, hogy 10 hónapon keresztül 10 egyenlő részletben – 0% THM-re vásárolja meg. De akár 48 havi OTP áruhitel is elérhető, így havonta még kevesebbet kell beruházni.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.