Kezdőlap / Cikkek / 5+1 kiegészítő, ami biztosan feldobja az iskolakezdést

5+1 kiegészítő, ami biztosan feldobja az iskolakezdést

Azzal valószínűleg nem lepünk meg senkit, hogy ha azt mondjuk, hivatalosan is itt az ősz! A gyönyörű színekben pompázó és éppen ezért sokak által kedvelt évszak hallatán azonban rengeteg fiatal szíve összeszorul. De ez nem is csoda: ilyenkor kezdődik el az iskola, ami nem feltétlenül közkedvelt időtöltése a fiatalabb generációnak. Viszont mi azt tapasztaltuk, hogy ezt az időszakot is fel lehet dobni néhány különleges kiegészítővel, így el is hoztunk nektek hat olyan dolgot, amivel élmény lesz az iskolakezdés.

Az eső és üdítőálló táska

Az iskolatáska az egyik legfontosabb alkotóeleme a kényelmes évkezdésnek. Elég furcsán is néznének ki a diákok műanyag szatyorba pakolt füzetekkel, könyvekkel. A fenti iskolatáska azonban picivel különlegesebb, mint az átlag: vízálló fedőrétegének köszönhetően megvédi a benne lapuló dolgokat. Sőt olyan nyílásokkal is rendelkezik, amelyből a fülhallgatód zsinórját is ki tudod vezetni, így nem kell folyton a kezedben, zsebedben tartanod azt.

Grafikus számológép, amivel matekzseni leszel

Nem egyszer hallottuk már, hogy a matematika az egyik legnehezebb tantárgy, azonban ezzel az újfajta számológéppel biztos, hogy pillanatok alatt megleszel a feladatokkal! A felső 320×240 pixeles kijelzőjével egyszerűen nyomon tudod követni még a legbonyolultabb grafikonokat is 5 különböző nyelven!

Virtuális klaviatúra a szabadszellemű diákoknak

Ha nem szeretsz sokat körmölni, de nem akarsz mindig laptopot bevinni az egyetemre, akkor ezt a ketyerét neked találták ki! Segítségével az összes olyan eszközödbe tudsz írni, ami Bluetooth kapcsolattal és jegyzettömbbel vagy Word-el rendelkezik.

Könyvre szerelhető lámpa az éjszakai baglyoknak

 A Moleskine legújabb találmánya tényleg azoknak szól, akik szeretnek éjszaka olvasni vagy tanulni, de nem akarnak mást zavarni a fénnyel. A kis, könyvre szerelhető lámpa mindkét célra megfelel: fénye elég erős ahhoz, hogy akár a legsötétebb helyeken is jól láss, azonban mégsem zavar senkit.

Lámpa az örök gyerekeknek

Ezzel az asztali lámpával a jövőd még a (Halál)csillagoknál is fényesebb fog ragyogni. Legalábbis lesz egy sötét LEGO gonosz, aki megvéd téged mindentől.

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Iskolába mobiltelefon. Igen vagy nem?

Itt van az ősz, itt van újra. Az évszak beköszöntével pedig egy újabb, sokszor vitás …