Kezdőlap / Cikkek / Laptopválasztás előtt állok – Játékosoknak, alkotóknak, művészeknek

Laptopválasztás előtt állok – Játékosoknak, alkotóknak, művészeknek

Előző írásunkban már ejtettünk szót arról, hogy a laptopválasztás manapság egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen a gyártók gépek ezreit, millióit ajánlják figyelmünkbe. Mit lehet tenni ez esetben? Először is meg kell határoznod, hogy neked személy szerint mire van szükséged.

Gép játékra

Nem csak munkából áll az élet. Néha egy kis lazításra is szükség van. Vannak olyan modellek, melyek kifejezetten játékra készültek, de persze ez nem azt jelenti, hogy az e-mailjeidet ne tudnád rajtuk elolvasni.

A Lenovo Yoga 510, melynek akkumulátora kevesebb, mint 2 óra alatt 100%-ra töltődik, 2 GB-os AMD Radeon R5 M430 grafikával számol és ideális a 3D-s grafikák megjelenítésére.

Az Asus ZenBook Flip esetében Intel HD 520 grafikáról beszélhetünk, míg a HP Pavilion x360 akár egy 2 GB-os Nvidia GeForce 930M-d is lehet.

Gép alkotóknak

Ebben a pontban tervezőkre, illusztrátorokra, programozókra és egyéb olyan szakemberekre gondolunk, akik laptopjukat első számú munkaeszközként használják. Náluk az Asus T102, az Acer Switch Alfa 12 és a Lenovo Yoga Book jöhet szóba.

Rajzold meg a világodat!

Hallottál már a Windows Inkről? Ez az eszköz bármely Windows 10 operációs rendszeren elérhető. Az eszköz lehetővé teszi, hogy jegyzettömbként használd gépedet, néhány mozdulattal létrehozhatod digitális feljegyzéseidet.

A Windows Inkkel nem kell billentyűzetet használnod. De nem kell megijedned, az nem fordulhat elő, hogy elveszel a feljegyzések tengerében. Az eszközzel egyszerűen, néhány mozdulattal rendezheted gondolataidat.

Ha többet szeretnél megtudni az említett gépek bármelyikéről, készséggel állunk rendelkezésedre. A mi célunk az, hogy mindenki megtalálja a számára ideális gépet. Ebben segíthetünk neked is.

Comments

Kapcsolat Katona-Kis András

Talán ez is érdekel

Otthoni Home Office munka – Mi kell hozzá?

Elérkezett a Home Office ideje, aki megteheti, az otthonról végzi a munkáját. Mire lesz szükségünk, …