Kezdőlap / Egyéb / Így tegyél tönkre egy Huawei Mate 20 Pro-t!

Így tegyél tönkre egy Huawei Mate 20 Pro-t!

Aki látta a „Jack Jack: Az igazi rocksztár az első próbán meghal” c. filmet, talán emlékszik a következő jelenetre: Tóth Tibor a Hooligans gitárosa épp egy gitáron végez „átalakításokat”, a festését csiszolva, a sarkait égetve és egy fogóval kapargálva. Ezt látva Mester Tamás megjegyzi neki, hogy „azért nem adnám neked kölcsön a gitáromat”… nos, én ugyanígy vagyok Jerryvel, aki pillanatok alatt tesz taccsra telefonokat.

A JerryRigEverything csatorna egyik profiljához két dolog tartozik: a telefonok „kibelezése” és a töréstesztek. Érdekel, hogy mi lapul a legismertebb okostelefonok házában? Jerry mindent kipakol belőle, hűséges szerszámainak hála. Akku, chippek és kamera rendszerek válnak el az alaplaptól, hogy a nézők minden apró alkatrészt láthassanak.

Van azonban a csatornának egy sötét oldala. Amikor a hű szerszámokból gyilkos eszköz válik és Jerry különös kegyetlenséggel vakarássza, karcolja és roppantgatja a tesztalanyokat. Egyik legjobban fájó élményem a csatornát illetően, amikor egy Huawei Mate 20 Pro esik áldozatul a házigazdának.

Aki a hátlap csikorgatását kibírja anélkül, hogy legalább egyszer össze ne rezzenne, annak jár az életfogytig szóló előfizetési lehetőség a Notebook.hu YouTube csatornájára.

„Mi a logika ezekben a videókban?” – tehetné fel a kérdést a néző. Több szempontból is megközelíthetjük a dolog:

1. Kíváncsiság: hogy néz ki egy mobil belülről? Ebből az anyagból kiderül.

2. Mennyire strapabíró a telefon: eszköz vásárlása előtt, sokan a legapróbb részleteknek is utánanéznek és látva azt, hogy a Mate 20 Pro a berepedt kijelzővel is (többé-kevésbé) használható, akár pozitívum is lehet (Ezzel akár a gyártónak is jót tehet).

STATISZTIKA
Jerrynek 3 095 812 feliratkozója van (2019.01.09.) és összesen 507 346 853 videómegtekintést számlál csatornája. Én nem akarom azt mondani, hogy érdemes telefonokat darabokra szedni, de…

3. Chill: simán nyugtató hatású is lehet egy ilyen videót nézni. Nem hiába vannak a színezők és stresszlevezető-ketyerék, amikhez hasonlóan ez az anyag is működik. Egy kellemes hangú pasi darabokra szed egy telefont.   

3+1. Szeretjük a rombolást: ezt az előző ponthoz kötném… van olyan, aki az eszközök amortizációjáról szóló videókkal tud kikapcsolni. A népszerű blockbusterekben házak dőlnek le és autó robbannak… és azt is élvezzük… itt telefonok esnek darabkáikra… és ezt is élvezzük.

Ti mit gondoltok a Jerryéhez hasonló csatornákról?

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Olcsó kiegészítők a notebookod-hoz

Hihetetlen, de néha a legapróbb kiegészítők tudják a legjobban megkönnyíteni a hétköznapi felhasználók dolgát. Egy …

%d blogger ezt szereti: