Kezdőlap / Cikkek / Gamer cuccok, ajándék ötletek Karácsony 2021

Gamer cuccok, ajándék ötletek Karácsony 2021

Milyen ajándékot érdemes egy gamernek venni?

Egy igazi gamernek, igazi gamer cuccok között érdemes ajándékot válogatni. Mik a lehetőségek? Tudtad, hogy egy adott játékhoz passzoló márkázott ajándékot is választhatsz? Pl.: Assassin’s Creed Valhalla puzzle vagy egy Star Wars téli sapka. De rengeteg gamer van, akit komolyabb gamer tartozékkal lehet levenni a lábáról, mint egy monitor, egér, billentyűzet… Sok esetben egy várva várt játék is kiváló ajándék lehet.

Gamer egerek, egérpadok

Avatatlanok nem is gondolnák, mekkora szerepe van a gamer egérnek egy komoly csatában. Bizony, akár az életünk is múlhat az egéren! Mármint nem az igazi, hanem a játékban. 🙂 Ezért fontos egy jó gamer egér, és az sem árt, ha van hozzá megfelelő gamer egérpad. Érdemes még tudni, hogy a gamer egerek többsége vezetékes, hogy ezzel is csökkentsék a késleltetést, szóval ez ne érjen senkit meglepetésként. Íme néhány kiemelkedően jó gamer egér:

Már a vezeték nélküliek is nagy sikernek örvendnek, ahol a késleltetést teljesen minimalizálták, íme ebből is néhány:

Gaming tartozékok, perifériák

Gaming tartozékok között keresve egy jó kis mechanikus gamer billenytűzet vagy egy gamer headset is kiváló ajándék karácsonyra. Elég széles az ár skála, így bárki megtalálhatja a megfelelőt abban az értékben, amennyit erre szeretne költeni. A gamer cuccok mindig jó ajándékok voltak, ha olyat szerettünk volna megajándékozni, aki él-hal a játékokért akár PC-n, akár konzolon. Amire érdemes odafigyelni, hogy gamer billentyűzetek között sok csak angol kiosztású. Persze van, akit ez nem zavar, de mindenképp tartsuk szem előtt, hogy ez fontos-e annak, akit szeretnénk megajándékozni vele.

Íme néhány magyar kiosztással rendelkező, mechanikus gamer billentyűzet a notebook.hu kínálatából:

Néhány gamer headset, amelyek nem csak PC-hez kiválóak, hanem akár konzolhoz is:

Vicces, márkázott ajándékok

Vicces és márkázott ajándéktárgyak között is válogathatunk: a bögréktől, a kirakósokon át, egészen a kulcstartókig. A gamerek szeretik az márkázott cuccokat, legyen szó bármitől. Nézzünk néhány példát:

Konzol játékok

Könnyű dolgunk van akkor, ha játékot szeretnénk vásárolni gamer barátunknak, gyerekünknek, párunknak. Fontos, hogy tudjuk milyen konzolja van. Lehet PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch. Nem mindegy, mihez veszünk játékot, ezért kell ezzel az igencsak fontos kérdéssel tisztában lennünk. Jó tudni, hogy milyen stílusú játékok jönnek be a megajándékozni kívánt személynek, vágyik-e valamilyen játékra, és az alapján választhatunk neki.

Xbox Live, vagy PSN előfizetés

Amennyiben Xbox vagy Playstation konzollal rendelkezik a gamer, amivel tuti nem lőhetünk mellé: az az előfizetés, ami lehet havi, 3 havi vagy akár éves is. Miért fontos ez? Enélkül nem tud online játszani, valamint ingyen játékok járnak mellé minden hónapban, és persze felhőtárhelyet is kap a mentéseihez. Mi van akkor, ha van ilyen előfizetése? Ebben az esetben is örülni fog, hiszen a már létező előfizetése fog meghosszabbodni a vásárolt időtartammal.

Gamer monitorok

Egy profi gamer felszereléséből nem hiányozhat a gamer monitor sem, ami nem feltétlenül kell, hogy hatalmas legyen, a képfrissítésének viszont annál magasabb értékekkel kell rendelkeznie. 120Hz-től fölfelé már igazán jónak mondható, hogy ne a megjelenítő hibája legyen egy elbaltázott frag meccs.

Íme néhány gamer monitor, ami jó választás lehet:

Gamer laptop, Gamer PC

Gamer laptop és Gamer PC minden játékos álma. Valami jó és gyors, amin minden hasít. A belépő szintű gamer notebookok már 299.900 Ft-nál kezdődnek, határ a csillagos ég. El kell dönteni, hogy fontos-e számunkra a mobilitás vagy sem, és eszerint választani.

Néhány gamer laptop:

Néhány gamer PC:

Gamer cuccok hitelre

A gamer cuccok többnyire drágák, ez tény. Ez ne szegje kedvünket, hiszen van lehetőség kedvezményes hitelekre. Ami a legjobb, hogy rengeteg terméknél elérhető a 0% THM lehetősége, ahol 10 havi egyenlő részletben kell kifizetni a termék normál árát, se többet, se kevesebbet. Érdemes átgondolni és belevágni, hogy saját vagy szeretteink álmát valóra válthassuk.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

20220803_notebookhu_lg_dualup_monitor_teszt

LG 27,6″ 16:18 DualUp monitor teszt | nem mindennapi látvány

Az LG régóta benne van az IT szektorban, így nem kevés eszközzel képviselteti magát, legyen …