Kezdőlap / Cikkek / Top 5 Gamer ajándék

Top 5 Gamer ajándék

A születésnap, névnap vagy akár karácsony közeledtével felmerül a kérdés, mit vegyünk egy vérbeli gamernek ajándékba. Ebben szeretnénk pár ötletet adni, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Természetesen számít, hogy milyen kapcsolatban állunk az illetővel, mennyire ismerjük a kedvenc játékait, és hogy mekkora összeget szánunk az ajándékra. A gamer ajándék lehet egy szuper új gamer egér, gamer billentyűzet vagy egy játék, amire régóta vágyik. De akár egy kisebb ajándékkal is meglephetjük, pl. kedvenc játékához kapcsolódó bögrével, kulcstartóval vagy akár egy kirakóval.

A gamer ajándéktárgyak sokasága található meg a notebook.hu webáruházában, csak győzd kiválasztani a legjobbat. Mi most a kedvenceink közül mutatunk párat:

Assassin’s Creed Valhalla puzzle

Egyik személyes kedvencünk közzé tartozik a hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Valhalla 1000 darabos puzzle, ami minőségi anyagból, gyönyörű, élénk színekkel lett nyomtatva. Igényes fém dobozban található vászontasak rejti az 1000 elemet, valamint egy, a képpel megegyező méretű posztert is. A pontos méret 48×68 cm.

World of Tanks téli sapka

Ez a sötétszürke harckocsizós sapka sokak kedvence lehet, a World of Tanks játékosai pedig egyenesen imádni fogják. A hidegben tökéletes védelmet nyújt, és le sem tagadhatja a gazdája, hogy World of Tanks híve. Kiváló anyagokból készült, strapabíró, és ami a legfontosabb, finom, meleg 🙂

PlayStation termosztát

Ehhez az ajándékhoz nem kell tudnod, mi a gamer kedvenc játéka, mi felé húz a szíve. Elég annyit tudnod, hogy PlayStation konzolon játszik. Rendkívül igényes PS logoval ellátott termosztát, a másik oldalán pedig a kontroller ikonikus gomb jelzései fedezhetők fel. PS tulajoknak kitűnő ajándék!

Amerika kapitány multi tool kulcstartó

Amerika kapitány pajzsát ábrázoló kulcstartó a Marvel birodalom híveinek kiváló ajándék, főleg hogy rejtett funkciói is vannak. Hiszen ez egy multi tool! Üvegnyitó, csavarhúzó, olló és konzervnyitó zseniális összessége lapulhat így a zsebedben a kulcsidat összefogva. Kell ennél jobb ajándék?

Hőre változó Pac-Man bögre

Ki ne ismerné a világ talán legnagyobb klasszikusát a videójátékok világában. Ez a vérbeli gamer ajándék nem csak egy sima Pac-Man bögre, ugyanis normál állapotban csak a pály látszik, ami azonnal megtelik élettel forró ital hatására, hiszen berajzolódnak a szellemek, Pac-Man, cseresznye és a pontok is. Varázslatosan fergeteges!

Persze ha pontosan tudod, hogy PC-vel, Xbox-al vagy Playstation-el, esetleg Nintendo Switch-el rendelkezik a megajándékozandó személy, akkor az ajándéktárgyak sokasága mellett választhatsz játékokat is. Egy régi klasszikus is jó lehet, de ha nem tudod, hogy az éppen meg van-e neki, megajándékozhatod a mostanában megjelenő játékok egyikével. Ami most nagyon menő, például az Assassin’s Creed Valhalla, ahol a megszokott bérgyilkos szerepét egy Viking képében élheted át. Hamarosan meg is jelenik már az új konzolokra is!

(Megjelenés 2020.10.10. Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Stadia, PC)
(Megjelenés 2020.10.12. PS5)

De valamilyen kiegészítőnek is biztosan hasznát veszik akár egy új kontrollernek Playstation vagy Xbox mellé, de rengeteg kiegészítő kapható Nintendo Switch-hez is. Határ a csillagos ég és persze a rászánt költségkeret.

Ne feledjétek, ajándékozásnál nem az érték a lényeg, hanem a gesztus, így biztosak vagyunk benne, hogy akármilyen ajándékkal boldog mosolyt csalhatsz akármelyik gamer rokonod vagy barátod arcára.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Sokan, sok üzleti notebook ajánlattal bombázhatnak most, de te ne vessz el közöttük!Leszűkítettük neked a …