Kezdőlap / Cikkek / Foci Vb a gamereknek is! | Jön a FIFA 18 kiegészítője!

Foci Vb a gamereknek is! | Jön a FIFA 18 kiegészítője!

 A futball egyik legnagyobb ünnepe a világbajnokság, aminek ezúttal Oroszország ad otthont június 14. és július 15. között. A gamereknek minden évben van futball-ünnep a FIFA-széria aktuális kiadásának megjelenésekor. Mi lenne, ha idén összeköthető lenne a kettő?

Május 29-én egy ingyenes kiegészítő érkezik a FIFA 18-hoz, aminek segítségével közelebb kerülhetünk az oroszországi Vb élményéhez. Az új játékmódokat hozó frissítésben offline és online is belefuthatunk a program újításaiba. Kezdve az egyszerű bajnoki móddal, a 2018 FIFA World Cup Russia™-val, amit akár egyedül, akár a haverokkal közösen, vagy online is játszhatunk a VB-re kijutó 32 csapat egyikével. A másik lehetőség, hogy a játékban szereplő további válogatottakkal egészíthetjük ki a tornát (a világverő magyar tizeneggyel, esetleg a Buffonnal felálló olaszokkal, vagy a vébéről lemaradó holland-chilei-amerikai trió valamelyikével). Az EA Sports egyik legnagyobb húzása volt a FIFA-szériával az Ultimate Team elindítása, ami a legnépszerűbb játékmód a FIFA-sok között. Természetesen ez a mód is gazdagodott pár újdonsággal, kezdve a VB-n résztvevő játékosok, egyedi stílusú kártyáival, valamint az Icon-lapok VB-kiadásaival.

A kiegészítéssel természetesen jön egy új grafikai csomag is, ami a meccsek kijelző-elemeivel kezdve, a tornára kijutott csapatok legfrissebb mezeit, az új cipőket és még pár menü-elemet is tartalmaz majd. Újabb tartalmi pluszt a világbajnokság meccseinek otthont adó 12 stadion jelenti, így a valós stadionok virtuális másának gyepén kergethetjük az vébé hivatalos bőrlabdájának pixelmását.

A FIFA 18-ban már a menedzser módot használva átélhettük a legnagyobb labdarúgó bajnokság élményét, de külön menüpontként, az aktuális keretekkel és körítéssel még nem futhattunk ki a pályára. Eddig nem szerezted be a játékot, de átélnéd az oroszországi futball-ünnepet? Irány a webshopunk, ahol akár egy PS4 Slimmel együtt szerezheted be a FIFA 18-at. Május 29-ig kell tehát már csak várnunk, hogy először pályára léphessünk a 12 stadion egyikében, a legújabb mezekben, akár a világ túloldalán játszó játékosokkal szemben… na meg, hogy a viccet valóra váltsuk:

– Mit csinál a magyar válogatott focista, ha megnyeri a Vb-t?

– …

– Lekapcsolja az Xboxot.

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

Otthoni Home Office munka – Mi kell hozzá?

Elérkezett a Home Office ideje, aki megteheti, az otthonról végzi a munkáját. Mire lesz szükségünk, …