Kezdőlap / Cikkek / Feltámad a Winamp

Feltámad a Winamp

A Winamp leginkább azoknak lehet ismerős, akik még használtak betárcsázós modemet és annak sípoló, sistergő hangja nosztalgikus érzéseket vált ki belőlük. A Winamp volt a 2000-es évek ingyenes MP3 lejátszója, és nem hiányozhatott senkinek a számítógépéről. Több millió skin és plugin volt hozzá letölthető, mindenki szerette, mindenki használta.

A Winamp az AudioValley tulajdonában van és várhatóan már nem MP3 lejátszóként, hanem streaming szolgáltatóként fog visszatérni. De vajon elég lesz a név ahhoz, hogy beálljon a Youtube Music, Spotify és Apple Music mellé a negyedik helyre? Vélhetően komoly szolgáltatásokat kell majd villantania.

Egy szó, mint száz, már BÉTA tesztelőnek is lehet jelentkezni, így akit érdekel, ne hagyja ki semmiképp! Csak az email címünket kell megadni és várni a továbbiakat. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az AudioWalley mit fog összehozni, mert bizony a régi Winamp az 5.8-as verziónál megállt már 2013-ban, és azóta is sokan várják a visszatérést. Most meg fogják kapni!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játék megjelenés 2022. január

Új év, új játékok vagy régiek új platformokon. Ez jellemzi a januárt, izgalmas hónapnak ígérkezik …