Kezdőlap / Cikkek / Ennek a Youtube funkciónak sokan fognak örülni

Ennek a Youtube funkciónak sokan fognak örülni

Még csak teszt fázisban, de új mobilappos funkciót próbálgatnak a fejlesztők, ez pedig nem más, mint a videóba való belenagyítás csippentéssel, mely normál és teljes képernyős módban is működik.

Ezt a funkciót szeptember 1-ig tesztelik, így a felhasználók visszajelzései alapján finomítani tudnak még a funkción a végleges bevezetés előtt. Egyelőre csak a Youtube prémium előfizetéssel rendelkezőknek érhető el ez a funkció, így lehet ezzel is az előfizetők kényelmét fogják növelni. Persze nem kizárt, hogy ingyenesen is elérhető lesz, erről még nincsenek információk.

Aki Prémium előfizető és szeretné ezt az opciót használni, csak a beállításokban kell kiválasztania az új funkciók kipróbálását és azon belül megkeresni ezt a funkciót, majd bekapcsolni kipróbálásra. A funkció aktiválására kicsit várni kell, de ha végül aktiválódik, akár nyolcszoros nagyításra is lehetőségünk lesz, mely egy nagy felbontású videónál egészen jó minőséget garantál.

Ez a funkció sokak szívének biztos kedves lesz, hiszen ki ne szeretett volna egy részletet felnagyítani korábban. A Youtube folyamatosan próbál fejlődni, legutóbb az Apple kütyüin tette elérhetővé a kép a képben funkciót és természetesen annak is nagy sikere volt az iPhone és iPad felhasználók körében.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

MSI SWORD 15 teszt | kard ki kard!

Az MSI Sword 15 egy belépő szintű gamer notebookja az MSI-nek. Na de mik is …