Kezdőlap / Tesztek / Braun Series X HT5200 borotva teszt | Vág, trimmel, formáz

Braun Series X HT5200 borotva teszt | Vág, trimmel, formáz

A Braun Series X HT5200 borotva igazán hatásos eszköz szakáll- és bajusznyírásra, -formázásra vagy akár testszőr trimmelésére. A Braun férfi szőrtelenítő készülékeket nagy kedvezménnyel tudod megszerezni 2022.01.31-ig, kattints és csapj le rá most!

Mit rejt a doboz?

A csomag tartalma a töltő adapter, egy utazós szütyő, amibe minden belefér; a borotva, egy kézikönyv és 4 darab arcszőrzethez való fej 1,2,3 és 5 mm-es méretben, továbbá 2 darab testszőrzet nyírására szánt fej, egyik 0 mm, amit az érzékenyebb bőrfelületekhez találtak ki, a másik 3 mm-es például mellkasszőr trimmeléséhez.

Gyors, hatékony és kíméletes

A 4D penge technológia azt jelenti, hogy a vágófej 4 elemből áll, tehát 2 oldalsó vágóelemmel és 2 középső borotválkozási zónával. Másodpercenként 450 rezgéssel gyengéden dolgozik a bőrhöz nyomva, védve azt a sérülésektől, így az érzékenyebb területeken is biztonságos a borotválkozás.

A rozsdamentes acél pengék rendszeres használat mellett akár 6 hónapig is élesek maradnak, utána viszont érdemes cserélni a fejet. Ehhez az X5 típusú modellhez a Braun Series X HT10 borotvafej való, könnyedén, egy egyszerű mozdulattal cserélhető.

Akkumulátora 45 perces üzemidőre képes, mely lemerülését egy pirosan villogó LED fény jelzi. Feltöltése 10 órát vesz igénybe, és a töltés közben zölden villogó LED folyamatos világítása jelzi a 100%-os töltöttséget.

Száraz és vizes használatra is kiváló, a borotva vízálló, így a fej tisztítása pofonegyszerű, csak folyóvíz alá kell tartani, majd kirázni belőle a vizet és pár perc múlva már teljesen száraz is lesz.

Gyerekjáték a borotválkozás

A borotválkozás, a formázás és a kontúrozás szinte gyerekjáték vele, ugyanis a flex fej alkalmazkodik az arcformánkhoz. A 4D penge kialakítás pedig lehetővé teszi az egyéni stílus szerinti formázást.

Kíváncsi vagy, milyen működés közben? Nézd meg tesztvideónkat!

Én nagyon elégedett voltam vele, egy rossz szavam sem lehet a Braun Series X HT5200 borotvára. Minden férfitársamnak bátran ajánlom!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb középkategóriás telefon [2022] – segítünk választani

A legtöbb átlag felhasználó középkategóriás telefont vesz, mert feleslegesnek érzi a felső kategóriáért két vagy …