Back to School akció | 0% THM az iskolakezdéshez

Amikor a nyár vége közeleg, már szinte a bőrünkön érezzük, hogy hamarosan kezdődik az iskola. Ez viszont ne szegje senki kedvét, hiszen annak rendje és módja szerint folytatódik saját életünk és a gyerkőcöké is. Habár az iskola rengeteg kiadással jár, gondoljunk csak a tankönyvekre, ruházatra, mellettük bizony különféle eszközökre is szükség lehet, mint például egy új notebook, nyomtató vagy akár a tanulás fáradalmainak levezetésére szolgáló játékkonzol.

A Notebook.hu Back to School akciója keretében 0% THM-et biztosít minden 50.000 Ft feletti termékre 2023. augusztus 15. és szeptember 15. között. Ezzel is megkönnyítve az anyagilag egyébként is terhesebb időszakban a beruházást különféle eszközökre.

Legyen általános iskolásról, középiskolásról vagy éppen egyetemistáról szó, rengeteg olyan akadályt kell majd leküzdeniük, ahol számítógépre lesz szükségük. Ehhez pedig nyugodt szívvel ajánlunk komolyabb, akár középiskolát és egyetemet is felkaroló notebookot, egy Apple Macbook Air 13.3 (2020) képében. Köztudott, hogy ezek az Apple termékek akár 8-10 évet is vígan kihúznak, így megbízható társ lehet a mindennapi iskolás életben, kompromisszumok nélkül. Amennyiben viszont az áhított munkaeszköz inkább Windows alapokon kellene, hogy nyugodjon, szintúgy kiváló az ASUS ZenBook 14 UX3402, hasonlóan pici 14″ méretével, igényes megjelenésével, strapabíró kialakításával.

Telefon nélkül sem élet az élet, persze ott még nem tartunk, hogy az óvodások is mobillal rohangálnának (kivéve otthon), de lassan ennek is eljön az ideje. Ettől függetlenül már az általános iskolában teljesen megszokott, hogy a gyerekeknél okostelefon van, hiszen el kell őket érnie a szülőknek. Különböző foglalkozásokra mennek iskola után vagy csak egy barátukhoz, jó tudni, hogy bármikor elérhetjük őket. De persze az idősebb korosztályt se hagyjuk ki, fentebb leginkább csak az alsó korhatárt szerettük volna behatárolni ezzel a példával. Az idősebbeknek természetesen nagyobb igényeik vannak.

Egy komolyabb telefon esetén ott van a legújabb iPhone, egész pontosan az Apple iPhone 14 Pro Max 128GB az idősebb korosztálynak, mert ezt 7-8 éves gyereknek nem biztos, hogy jó a kezébe adni. Viszont Android irányba kacsintgatva van ám ezernyi variáció, mi pedig a Samsung Galaxy A54 128GB-os modelljét javasoljuk.

Több esetben is előfordulhat, amikor jól jön az érintésérzékeny kijelző, de a mobiltelefoné már kicsi a megfelelő használathoz, ilyenkor érdemes elgondolkodni egy tablet beszerzésén. Erre az esetre tökéletes az Apple iPad 10,2″ WIFI 64GB méretű verziója. Gyors, megbízható és strapabíró.

Van, aki inkább az asztali számítógépet pártolja, és előfordul, hogy egy új perifériára van szükség, ezt is be tudjuk szerezni a 0% THM akcióban, ha az adott termék ára 50.000 Ft felett van. Legyen szó akár egy új monitorról, mint a kiváló DELL P2422H 24″ FHD IPS monitor, vagy a házifeladatok, vizsgaanyagok kinyomtatására szükséges nyomtatóról, amihez a Brother DCP-1622WE multifunkciós lézer nyomtatót ajánljuk. Hiszen ez a masina nem csak nyomtat, de akár szkennel és fénymásol is, ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg egy középiskolás vagy még inkább főiskolás/egyetemista.

És itt még nem ér véget a nap, hiszen nem minden csak a tanulásról kell, hogy szóljon. Bizony-bizony a szellemi munka – amit lássuk be a gyerekek végeznek az iskolában és az otthoni tanulásban – igencsak fárasztó tud lenni és érdemes egy kis szórakozást is beiktatni időnként. Nem várhatjuk, hogy szeptembertől júniusig kizárólag erről szóljon az életük. A kikapcsolódásra tökéletes választás egy játékkonzol, persze mielőtt meglepnénk vele bármely gyermekünket, kötelező megkérdezni tőlük, hogy Xbox vagy PlayStation?

A kérdés azért fontos, mert vannak olyan exkluzív játékok, melyek nem jelennek meg mindkét konzolra, csak speciálisan az egyikre, és jó tudni, hogy melyek izgatják jobban a gyerek fantáziáját. Arról nem is beszélve, hogy még ennél is fontosabb, hogy a haveri körben melyik konzol lelhető fel nagyobb mennyiségben, hogy közösen is tudjanak játszani. Ez alapján kell tehát eldönteni, hogy PlayStation 5 vagy Xbox Series S lesz-e a jó választás, esetleg egy Xbox Series X.

A 0% THM-ről pedig ne feledjük, hogy a világtörténelem legjobb találmánya mindenféle kiskapu és apróbetűs rész nélkül. A képlet egyszerű, 10 havi 0% THM-el a termék eredeti árát kell 10 részletben kifizetni 10 hónapon keresztül, egy fillérrel se többet, se kevesebbet. Hát van ennél jobb fizetés könnyítés? Irány a notebook.hu!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.